EL SOMNI D'UN NEN QUE VOLIA SER MOSSO



La vida és meravellosa però és plena d’imperfeccions dolor i crueltat. Avui us comparteixo una breu història. Breu perquè seré breu i perquè parla d’un ésser humà que tenia tota la vida per endavant però li han tallat de cop els qui van atemptar a Barcelona fa pocs dies. 

El Xavi era un nen de tres anyets que era aquell dia a les Rambles de Barcelona. La furgoneta dels terroristes li va passar per sobre i el va matar. Així de clar i de dur. El seu pare ha explicat que el nen, ja de ben petit, sempre deia que de gran volia ser Mosso d’Esquadra. Per això, el pare ha entregat al cos de policies una foto del nen amb la seva joguina preferida: un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.


La foto i vehicle petit (que podeu veure aquí) són ara en una vitrina de la caserna central dels Mossos a Barcelona. El petit Xavi no podrà fer realitat el seu somni però quedarà a les nostres memòries per sempre més. 



Però no acaba aquí la historia perquè els Mossos d’Esquadra han reaccionat al regal del cotxet del nen i han deixat a les Rambles de Barcelona, al mural de Joan Miró que s'ha convertit en punt de record i homenatge, aquesta carta que veieu a la foto de sota i que diu, textualment, el següent:


"Estimat Xavi, ahir el teu pare ens va portar el teu cotxe de Mossos perquè te'l vigiléssim i te'l cuidéssim, no et preocupis que el tindrem sempre a punt. Avui et regalo la meva boina, perquè te la posis mentre vetlles per tot nosaltres, company. Amb molt d'amor i tota la rauxa. De part de tot el cos de Mossos d'Esquadra". 

  
No tinc res més a dir, no em surten més paraules. Tanco aquí el post. Però abans us recomano la lectura d'aquesta noticia publicada a El Periodico (cliqueu Aquí). Dediqueu-li el temps que toca, llegiu-la tota.

Per acabar, permeteu-me que hagi obert l’escrit amb una imatge dels Mossos d’Esquadra en format de joguina. He pensat que, tractant-se del tema que es tracta, era el més correcte. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS