18 de juny 2009


Els problemes que l'actor Robin Williams té amb l'alcohol i les drogues han acabat amb el seu personatge i l'han tornat a la vida terrenal. Fa pocs dies que abandonava, voluntàriament i sense acabar el programa de rehabilitació previst, la clínica on ha estat tancat els darrers dotze mesos. Ara podem veure a Williams venen la premsa pels carrers del seu estimat Chicago i amb cara de feliç. Ha estat el primer en convocar a la premsa mundial per comunicar aquest canvi de vida que ha decidit fer. Robin Williams ha trencat amb tot i ara es fa dir Bob i viu en una habitació d'una pensió .
Aquesta noticia que us acabo de comentar és falsa. Això és mentida. Segur que molts, mirant la foto del post (un muntatge fotogràfic), s'ho havíeu cregut i si no us arribo a dir la veritat encara estaríeu amb la boca ben oberta. M'he permès fer la broma perquè aquests darrers dies ens han afusellat amb informacions sobre els actors més rics i guapos del món. Ens venen motos que ningú compraria i ens parlen d'unes vides, cares i cossos perfectes.

Els famosos no tenen grans, ni sobrepes, ni alopècia, ni cel·lulitis, ni les dents grogoses, ni els dits torts o les cames lletges. Els famosos estan fets d'una altra pasta i per això cobren encara més pasta. El Photoshop fa meravelles però, com els diners, no dóna la felicitat. Em quedo amb els meus quilets de més i les altres imperfeccions que he anat adquirint fruit dels anys i una vida desordenada, la mateixa que m'ha donat i em dóna tantes recompenses i felicitats que, en comparació als disgustos i tristeses, són majoria.
Remato el post amb aquest enllaç de famoses sense maquillar i el següent vídeo que ja havia penjat en una altra ocasió i que mostra les meravelles del photoshop, un programa que converteix una persona normal i corrent en un símbol de la bellesa per als qui viuen de les perfeccions tot amagant les seves tares.


6 Responses so far.

  1. Admeto que m'hagués tragat la bola ^^" En llegir-ho pensava "A aquest home tantes drogues li han fos el cervell..."

    Sobre les fotografies de models maquillades i sense, sempre he dit que qualsevol dona en mans d'un bon estilista pot arribar a ser tan guapa com qualsevol d'aquestes, o més. No s'ha de menyspreuar el poder d'una sombra d'ulls o d'una màscara de pestanyes ;)

  2. Betty says:

    Jo també prefereixo les meves imperfeccions, ja que m'han fet ser com sóc ... de veritat!

  3. M.Z, el maquillatge ha d'ajudar però no fer miracles. Hi ha un vídeo al youtube que mostra com són les famoses quan es lleven al matí i com queden maquillades. És al·lucinant.

  4. Caliope, benvinguda al club, jajaja.

  5. Òscar, ja sé que el maquillatge no ha de fer miracles, el que volia dir és que qualsevol dona "real" és o pot ser tan o més guapa que aquestes dones de revista, que no ens hem de creure inferiors a elles perquè no ho som ^^

  6. M.Z amb això estic del tot d'acord. Et diré més, a mi m'agraden molt més aquestes dones que totes aquestes famoses i models maquillades fins l'ànima. Jo sóc dels homes que prefereix la bellesa natural, sense retocs.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -