05 de juny 2009

L'il.luminat d'avui es diu Ricardo Benjumea i és el redactor en cap de la revista Alfa y Omega. Aquesta publicació setmanal l'edita l'Arquebisbat de Madrid i aquest senyor s'ha permès el luxe, va ser en el penúltim número de la revista, de parlar sobre el sexe quan aquest es practica al matrimoni o fora d'ell.

Benjumea, exemple de l'església més carca que ens trasllada als temps de la Santa Inquisició, té clar que l'únic cacauet vàlid és el que fan els casats i les altres maneres de sexe s'han de condemnar. Aquest personatge va publicar textualment aquesta frase:


"Cuando se banaliza el sexo, se disocia de la procreación y se desvincula del matrimonio, deja de tener sentido la consideración de la violación como delito penal"


No content amb aquesta perla, Benjumea remata la seva incontinència verbal tot dient que si el sexe es practica fora del matrimoni: "Debería equipararse a otras formas de agresión, como si, por ejemplo, obligáramos a alguien a divertirse durante algunos minutos"


Amb l'Església hem topat. Els hi cauen "òsties a dojo" pels abusos a menors i encara tenen els nassos de donar lliçons.

4 Responses so far.

  1. Anònim says:

    contra aquesta mena de gent s'hauria de crear una contra-inquisició. a poder ser, fent servir els mateixos mecanismes de tortura que feien servir ells en el seu moment.

  2. Apa Noi says:

    com pots llaigir vaquestes coses, ets una mica masoca
    au a pecar

  3. Vladimir, una mica cruel, oi? jajaja. Deixem aquesta idea aquí.

  4. Apa Noi, em va molt la marxa, jajaja.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -