IL.LUMINATS (2): L'ESGLÉSIA MÉS CARCA

L'il.luminat d'avui es diu Ricardo Benjumea i és el redactor en cap de la revista Alfa y Omega. Aquesta publicació setmanal l'edita l'Arquebisbat de Madrid i aquest senyor s'ha permès el luxe, va ser en el penúltim número de la revista, de parlar sobre el sexe quan aquest es practica al matrimoni o fora d'ell.

Benjumea, exemple de l'església més carca que ens trasllada als temps de la Santa Inquisició, té clar que l'únic cacauet vàlid és el que fan els casats i les altres maneres de sexe s'han de condemnar. Aquest personatge va publicar textualment aquesta frase:


"Cuando se banaliza el sexo, se disocia de la procreación y se desvincula del matrimonio, deja de tener sentido la consideración de la violación como delito penal"


No content amb aquesta perla, Benjumea remata la seva incontinència verbal tot dient que si el sexe es practica fora del matrimoni: "Debería equipararse a otras formas de agresión, como si, por ejemplo, obligáramos a alguien a divertirse durante algunos minutos"


Amb l'Església hem topat. Els hi cauen "òsties a dojo" pels abusos a menors i encara tenen els nassos de donar lliçons.

Comentaris

Anònim ha dit…
contra aquesta mena de gent s'hauria de crear una contra-inquisició. a poder ser, fent servir els mateixos mecanismes de tortura que feien servir ells en el seu moment.
Apa Noi ha dit…
com pots llaigir vaquestes coses, ets una mica masoca
au a pecar
Oscar Ramírez ha dit…
Vladimir, una mica cruel, oi? jajaja. Deixem aquesta idea aquí.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, em va molt la marxa, jajaja.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA