CAIXA I FAIXA

Diuen que Caixa Tarragona ha guanyat 19 milions d’euros nets d’impostos des del gener i fins el setembre d’aquest any. També diuen que això suposa una pèrdua del 50 per cent respecte el mateix període l’any passat. Ens diuen això per marejar la perdiu i perquè deixem de parlar de l’animalada que han fet signant la fusió amb dues caixes més. Amb aquesta estratègia desapareixerà el nom de Tarragona del mapa bancari i, de pas i fruit del mal acord, unes quantes sucursals i centenars de treballadors que aniran directament cap a l’atur, la principal empresa de l’estat en aquests moments.
No s’acaba d’entendre el vist i plau tan senzill i ràpid que van donar a aquesta fusió els principals agents econòmics de la província de Tarragona i especialment les administracions com ara la Diputació de Tarragona. Van dir SI a un pacte de condemna d’una entitat financera amb identitat pròpia que passa a ser la comparsa de Caixa Catalunya. Van dir SI a tot i després van conèixer les conseqüències que portaria l’acord.
Tot plegat es molt estrany però sabeu què passa? Doncs que no passa res perquè els alts directius de Caixa Tarragona s’han cobert bé les espatlles assegurant-se un bon lloc i sou al futur consell d’administració que en surti de la fusió i perquè els polítics i els agents van donar una simple opinió que no era vinculant.
Ara faltarà la veu que expliqui als qui es quedaran a l’atur què han fet per merèixer el càstig. Llàstima que, una vegada més, la veu no arribi i s’imposi el mutisme i el silenci. Ja ens han traït, ara que es rentin les mans. Esperem que la mentida els peti a les mans.

Comentaris

Lluís Bosch ha dit…
El tema de les Caixes és més fosc que l'economia dels pirates de Somàlia, però com que tenen el país ben collat se'ls permet tot.
Oscar Ramírez ha dit…
Lluís, molt cona comparació, jajaja. De fet, ben mirat, és del tot cert.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS