24 de novembre 2009

Per tercer any consecutiu aquest bloc posa en marxa la campanya dels BACA, els Blocs Anti Christmas Americà. Ja sabeu que la seva essència són les festes de Nadal i que reclamem que es mantinguin les tradicions tot rebutjant els invents exportats dels Estats Units o altres indrets com ara el Santa Claus ballarí, els reis plens de llumetes i escalant les façanes de les cases o altres elements prostituïts amb llums i colors. Reclamem la presencia de la figura del caganer a totes les cases! Volem que es faci cagar el Tió a totes les llars catalanes i exigim que els Reis d'Orient tinguin el lloc que els correspon !

A taula, escudella i carn d'olla, brou amb galets i el tall, neules i moscatell. I al carrer les típiques nadales cantades en català i no pas les megafonies amb altres idiomes. Tots aquells que compartiu la demanda podeu sumar-vos a aquesta campanya posant un dels dos baners que trobareu encapçalant aquest post (horitzontal) o aquí sota (vertical). Són els oficials de la campanya del 2009. Un cop el tingueu posat al vostre bloc, m'ho comuniqueu i us sumaré al llistat que hi ha a la columna de la dreta, el dels membres del BACA. Si no teniu bloc però us voleu sumar, també és possible. Deixeu-me el nom i la població en un comentari en aquest post i us apuntaré. Espero que siguem més que l'any passat!16 Responses so far.

 1. M'agrada aquesta iniciativa, és important conservar les tradicions i la cultura pròpies. Amb tot, no em sumaré a aquesta iniciativa, perquè ho trobaria hipòcrita per part meua, tenint en compte la meua cultura: el tió el vaig veure per primer cop als 17 anys, a casa de la meua parella, i no he celebrat mai la festa dels Reis Macs. Per mi, el clàssic dels nadals i el que sempre he celebrat és aquell grassonet rialler vestit de roig...

 2. Myriam, no et castigarem pas, jajaja. No passa res, ho entenc. Les coses són com són, no com volem que siguin i cadascú viu allò que li toca viure. Ens parlem. Una abraçada.

 3. A mi sí que m'hi pots apuntar, a veure on poso el banner aquest any... :) Tot i que el de l'any passat, amb el tió, era molt entranyable..., aquest també m'agrada molt.

 4. Molt bé Esther! Ara et sumo a la llista.
  El primer any vaig posar un pare noel escalant per una façana, l'any passat el tió i enguany tocava el caganer. És per anar variant, jejeje.

 5. Mon says:

  Ep! si senyor, un any mes i puntuals a la campanya..... aveure si aquest any batim records

 6. Mon says:

  el blog de "L'Invisible cia de titelles" també s'hi apunta
  http://www.orquestrain.blogspot.com

 7. Mon, a veure si ho superem!
  Aunto la Cia de titelles i la Garrofa.

 8. Jordi says:

  A la Banyera, ja som del BACA!!

 9. Jordi, ja hem sumat la banyera a la llista i de pas t'he sumat a la meva llista e blogs.

 10. Jordi says:

  Merci Oscar!

 11. Un any més el bloc d'un de Reus s'afegeix a la campanya.

  Salut!

 12. Jordi, ara mateix et sumo!
  Gràcies i passa la veu!

 13. Thera says:

  Jo també m'hi vull apuntar!!! Amb el teu permís he posat el banner. Salut!

 14. jorditib says:

  Bona iniciativa, això del caganer amb tants cagats que som al país, és un personantge que sempre va bé de posar-lo allà on toca. I en aquests moments tan restrets que patim encara més, els reis, les neules i tot el demés m'hi sobren bastant, ara, el caganr, és una latra cosa. Tota una institució amb i un personantge a reivindicar.
  Si vols donar un tomb pel bloc, em dius que et sembla:
  "Al vent" www.miradesalvent.blogspot.com
  Salut!!

 15. Thera, cap problema. Ja ets a la llista de membres del BACA. Moltes gràcies i passa la veu!

 16. Jorditb
  moltes gràcies pel comentari. Ja he entrat al teu blog i com m'ha agradat l'he incorporat a la meva llista de preferits i m'he fet seguidor. Ens parlem!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -