HIPÒCRITES DE LA CRISI


Aquesta crisi està posant tothom al seu lloc i de pas, desemmascara al personal. Mira que n'hi ha de personatges hipòcrites. Les darreres setmanes n'he escoltat uns quants que volen que els immigrants marxin del país i tornin als seus països a passar gana. Els volen fer fora perquè diuen que roben la feina als ciutadans del nostre país.

La cosa té ous perquè fins ara, quan no hi havia crisis, els espanyols no volien fer segons quines feines com ara recollir fruita o fruits secs, escombrar carrers, posar totxos o cuidar cabres. Les feines que ells rebutjaven per seguir engreixant les llistes de l'atur els acabaven fent els immigrants que, d'ençà de l'arribada al nostre país, ja estaven en crisi permanent.

I ara els culpen perquè som en època de vaques flaques. Quanta hipocresia, oi? Que els donin pel sac i que rebin el seu càstig. No volien estar-se aturats? Doncs que hi segueixin.

Comentaris

Anònim ha dit…
Sembla que es pensin que els immigrants són de posar i tirar i quan se'ls necessita han de venir i que quan no, doncs que torin. Són persones i tenen els mateixos drets (i tb deures, és clar) que nosaltres. És trist que sempre es pretengui donar les culpes de tot als més dèbils.
joanet ha dit…
Jo he tingut immigrants treballan a les meves vinyes i els segueixo tenint. Em van ser molt útils en temps difícils i per això els mantinc la confiança.
Anònim ha dit…
son gente como los demás, preparados para trabajar y gracias a ellos muchos sectores han subsistido. El que es vago es vago ahora y siempore o sea que se quede en las listas del paro.
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies a tots pels comentaris. Els comparteixo.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA