UNS TANT I ALTRES TAN POC

Poc sovint trobes al mateix diari dues notícies relacionades que et fan obrir els ulls perquè són, com es diu casolanament, les dues cares de la moneda. Avui succeeix al Diari de Tarragona. Per un costat podem llegir que el Nàstic de Tarragona ha ampliat la seva secretaria tècnica passant de tenir dues persones a tenir-ne quatre. Diuen des del club que és una inversió que a curt termini significarà un estalvi.

I també podem llegir que l'ADT de basquet, club també esportiu i també tarragoní, demana als seus socis que avancin la quota anual de 50 euros de la propera temporada per evitar els problemes de liquides actuals.

El Nàstic fa anys que navega per la segona divisió sense pena ni gloria, amb més ensurts que no pas alegries per als seus seguidors i amb una inversió per part de l'Ajuntament de Tarragona que ratlla el terme de "faraònica". El mateix consistori reparteix la resta de pressupost destinat a esports, les engrunes que queden un cop alimentat el primer equip de futbol, entre molts altres clubs que les passen magres per subsistir.

Em sembla del tot injust aquest desequilibri. Tots són tarragonins i tots necessiten diners però veiem que només importa el Nàstic. Les inversions han de tenir certa relació amb l'impacte social que té l'entitat que les rep però, uns tant i altres tan poc?

Comentaris

Anònim ha dit…
Això que expliques, per desgràcia, passa arreu. Es tendeix sempre a sobrealimentar el més gran i a menystenir els més petits, que no per això menys importants.
Oscar Ramírez ha dit…
De fet Albert, per l'esforç que han de fer sense ajudes o ben poques, són més importants els petits que els grans.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS