EL MEU FULL PARROQUIAL D'AVUI

Estimats germans, que Déu sigui amb vosaltres (que a mi fa temps que em va abandonar).

Al voltant de la visita del Sant Pare, Beneit XVI, a la ciutat de Barcelona faig constar tres petites apreciacions:

Si tota la gent que avui s’ha llevat d’hora per omplir els carrers per on passa el recorregut del Papa demostrés la seva fe real anant a missa a les esglésies, al Vaticà li faltarien seus on celebrar aquests actes litúrgics i fins i tot haurien de llogar naus als polígons per falta d’espai.

Si l’aportació de l’església catòlica en temps de crisis es basa en fer viatges per tot el món amb els milions d’euros de despesa que suposa que aquest home de Déu que els representa estigui ben segur, estem ben fotuts. Demà al matí, els aturats seguiran sense feina i els jubilats no hauran rejovenit, els coixos seguiran necessitant crosses i els cecs no podran deixar el seu bastó. Si l’aportació del Vaticà en temps de crisi és aquesta manca d’austeritat a la qual ja ens tenen acostumats fa segles, que Déu ens agafi confessats i aprofiti avui que tothom es confessarà.

Si el recorregut que farà el Papa Mobil pels carrers de Barcelona és de tres quilometres i mig i diuen que hi ha un Mosso d’Esquadra cada cinc metres, deixant a banda els operatius de la Policia Nacional i la Policia Local, vol dir que avui a les comarques de Tarragona tenim un Mosso cada cent quilometres i que el primer que trobarem és a la capital catalana.

Per acabar, la vida és molt injusta per als qui es mereixen més. TV3 emet durant tot l’any, cada diumenge, el programa Signes del Temps que presenta en Francesc Rosaura. Justament avui, dia en què podria triomfar i complir un dels seus somnis, la televisió catalana ha enviat a l’interior de la Sagrada Família al Josep Cuní, estrella mediàtica i espècie de Déu del periodisme català. Quan en Rosaura més s’ho mereixia, van i li foten el pa del cistell.

Gaudiu d’aquest dia que Gaudí no podrà gaudir. I gaudiu també d'aquesta perla trobada a internet...

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
No són aquesta classe d'exemples els que necessita la societat quan diuen que ens hem d'estrényer el cinturó, quan ens rebaixen el sou, als qui tenim la sort de tenir-ne. Davant de tot plegat, els que haurien de defensar l'estat laic (no lacai) amaguen el cap sota l'ala i se'n van a l'Afganistan en viatge sorpresa
Oscar Ramírez ha dit…
segons quins viatges se'ls podrien estalviar per evitar més escàndols. Com bé dius, fan falta altres exemples i no pas aquests.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS