"AL TRAPO" AMB LA TRAPOTE

No sóc seguidor dels programes de la televisió brossa, tot el contrari. Quan fent zàping n’enxampo algun i el convidat té un mínim interès, el planyo per haver d’acabar pel món ensenyant les seves vergonyes i atenent les preguntes de pseudo-periodistes que només viuen de la carronya que ofereixen a un públic desnodrit culturalment. Veure a La Noria a la Beatriz Trapote, periodista que s’ha fet famosa per ensenyar els seus encants a Interviu i per ser la companya sentimental de Victor Janeiro, germà del també desnodrit Jesulin, no em va sorprendre.

Si que em va deixar perplex comprovar que l’entrevistaven perquè havia escrit un llibre. Minuts després vaig descobrir que es tractava d’una nova edició del Kamasutra i llavors tot em va quadrar millor. Interviu, “braguetazo” amb el germà del torero i llibre sobre sexe per a rematar una imatge que mai ha estat neta i cau en picat cap al camí de la perdició que condemna als famosos de segona fila al cementiri dels elefants.

I encara em va acabar de quadrar quan el presentador del programa, el Jordi González, va donar pas a un recull on es confirmava que el llibre signat per la Trapote era un plagi al cent per cent, paraula per paraula i coma per coma, d’un altre llibre que també es deia “Kamasutra salvaje” i que havia estat publicat ara fa cinc anys. Quan li van preguntar quina part del seu llibre havia escrit, la noia no va saber respondre i els seus intents de sortir per la tangent van ser un fracàs. Al final, amb els periodistes que l’entrevistaven irritats i el presentador mosquejat com un mico, la van fer fora del plató i el Jordi González va dir: Vete. Esta noche no cobras.

I l’engany va arribar al seu punt i final. Bé, de fet es va acabar l’engany de l’entrevista perquè l’engany principal, aquell que ningú vol veure i que és tot el programa sencer, va continuar. Mentre les televisions segueixin alimentant les audiències amb aquesta porqueria, tindrem espectadors desnodrits culturalment i convidats que intenten cobrar per no haver fet res.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS