JA NO QUEDA PEIX PERQUÈ ES MOSSEGUI LA CUA

“Paguem als proveïdors a onze mesos vista i no tenim diners ni per passar la ITV dels vehicles municipals”. M’ho comentava ahir un polític d’un municipi de les nostres comarques tot preocupat perquè lluny de tenir la possibilitat de gestionar els recursos de la seva ciutat li ha tocat, després d’haver estat anys a l’oposició, gestionar els números vermells.

I és una autèntica llàstima la situació que s’han trobat molts equips de govern elegits a les darreres eleccions municipals al comprovar que el govern anterior vivia al dia i estirava més el braç que la màniga. Ells, els qui ara governen i abans eren oposició, ja havien advertit i denunciat el problema públicament.

Però eren altres temps. Eren èpoques de bonança i quan les vaques són magres no s’admeten actituds pessimistes per molt realistes que siguin. Quan hi ha diners i no s’acaben no es permet que algú aixequi la veu i exerceixi d’esgarriacries.

I el temps passa, ho col•loca tot al seu lloc i dóna la raó als qui van criticar però ja és massa tard perquè les culpes cauen sobre ells ara que governen i els ciutadans, que van fer orelles sordes al seu moment, no volen recordar o no recorden els missatges dels qui ara reiteren allò dit al seu moment.

La conversa amb el meu amic la puc extrapolar a qualsevol ajuntament i a altres administracions on les arques estan buides, els governs tenen els pèls de punta i els proveïdors, que són l’ase dels cops, tremolen per afrontar els deutes pendents i han d’aguantar amb paciència i indignació la mala gestió dels gestors municipals que, això si, cobren igualment a final de mes malgrat tardin mesos a pagar al altres.

No és la típica història del peix que es mossega la cua perquè al peix no li queda carn i amb l’espina tothom s’hi punxa. Ni tampoc poden pregar que Déu ens agafi confessats ja que vista la situació fa mesos que ens han donat l’extremunció.

Comentaris

Anònim ha dit…
vols dir que ningú s´havia donat .. que faltaria calés... oagan els demes se podem fer moltes coses.. on estan els calers ????????
Oscar Ramírez ha dit…
Segurament que si, que la majoria d'ajuntaments i de gestors sabien els límits i els van superar. On són els nostres diners? Gran pregunta!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS