ERA PREVISIBLE

L’absolució del jutge Garzón en el cas dels crims del franquisme era més que previsible. Com ja el tenien tocat i enfonsat amb la inhabilitació de l’altre judici al qual el van sotmetre injustament, tocava declarar-lo innocent en aquesta ocasió. Així de depriment és l’estat judicial al nostre país. Algú es pensava que també el condemnarien en aquesta causa?

També es previsible que acabi a la garjola el soci del Duc de Palma i que Urdangarin sigui declarat culpable o tingui una pena que no li comporti presó. Temps al temps però reitero que hi ha fets que no cal ni jutjar-los perquè tothom sap com acabaran.

Amb la jugada de Garzón hem vist moltes coses. Que cadascú les analitzi des del seu prisma. Quan es dicti la sentencia del cas Fundación Noos ja en parlarem però quedar clar què succeirà.

Baltasar Garzón ha assumit els darrers anys un rol de protagonisme poc habitual en una figura judicial però no es pot tenir que ha tingut pebrots de posar contra les cordes a certs personatges que en cas contrari haguessin viscut amb impunitat tot i els seus crims i abusos. Jo, particularment, l’aplaudeixo.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS