S’HA ACABAT LA CAÇA DE BRUIXES


Volien el seu cap i ja el tenen. La inhabilitació del jutge Baltasar Garzón és una mostra més de la qualitat de la justícia espanyola que, tot i tenir molts bons representants, està formada per personatges que diuen se jutges i són una colla d’ineptes.
Fa anys que perseguien Garzón i al final han aconseguit acabar amb la seva carrera política perquè amb els onze anys d’inhabilitació als que l’han condemnat ja li arribarà, i la superarà, l’edat de jubilació.

Ara resulta que fer el seguiment dels xoriços del Cas Gürtel, malgrat els hagin declarat no culpables que no vol dir pas que siguin innocents, és un pecat capital. Els jutges que han ensorrat la carrera del millor jutge que hem tingut mai l’acusen, a ell que s’ha dedicat a posar contra les cordes als dictadors i criminals de guerra, d’aplicar pràctiques de règims totalitaris.
I Garzón encara té dues causes pendents. Una d’elles vinculada a un tema tant delicat com la memòria històrica i les víctimes dels dos bàndols de la Guerra Civil que han impulsat els fatxes. Segur que també el condemnen o, potser ara que ja el tenen on el volien, l’acaben absolent.
On s’ha vist això? En quin país? Qui jutja als eixelebrats que han jutjat Garzón? I sobretot: Tan poca importància té el poble que ha donat el seu suport massiu a Garzón que la justícia passa olímpicament de la seva opinió?
Això, senyores i senyors, no es pot anomenar estat de dret quan els qui estudien aquesta carrera se la passen pel folre i actuen, qui sap si amb recompenses polítiques, com els rota. Ho tenim clar, molt clar. Visca Baltasar Garzón.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS