OLD IDEAS

Lletres i notes oblidades en un calaix que ara ha reobert, creacions que ja tenen vida, velles idees en un nou disc. Leonard Cohen acaba de publicar un nou treball musical que promet no decebre als seus seguidors més fidels entre els quals, i amb el seu permís, hi sóc jo.

Old Ideas és una nova dosi per als qui necessitem aquesta veu que ens envaeix i ens recorre l’interior síl•laba a síl•laba, nota a nota, formant un paisatge que serveix tot l’any però que guanya pes en èpoques de fred i pluja. Cohen viatja i fa viatjar, et transporta als espais que defineix a les seves cançons, et dibuixa a les dones que despulla als seus temes, et submergeix en aquest món interior tant espiritual que viu ell personalment.

Us recomano escoltar de cap a peus aquest nou treball que ja és número de vendes a Espanya, el primer cop que el cantant aconsegueix aquesta posició, i a molts altres països. Old Ideas és un exercici de novetat i evolució d’una home i poeta que, com els vins, envelleix amb docilitat i mestratge.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS