DEBAT SENSAT: FEM COM A ITÀLIA?



A Itàlia acaben d’aprovar la reducció del número de províncies existents per estalviar anualment més de 40 milions d’euros i evitar una dràstica i traumàtica pujada de l’IVA que posaria al país veí quasi als límits del nostre.

De les 86 províncies actuals n’eliminaran 35 i d’aquesta manera tanquen portes totes les administracions provincials, juntes i òrgans territorials on, com al nostre país, hi calentaven els seients centenars i milers de persones amb càrrec de partit i sou de luxe assegurat a final de mes. 

A Itàlia han pres altres decisions importants com ara reduir el 20 per cent els càrrecs de l’administració pública, el 10 per cent del personal de les forces armades o el 50 per cent dels vehicles oficials. La propera mesura que es plantegen, com ja es va fer a Grècia, és reduir també el número d’ajuntaments agrupant aquells més propers i més petits per evitar que hi hagi tants alcaldes, regidors, assessors i funcionaris de partit que xuclen de la mamella. 

Podríem fer el mateix al nostre país? Tindríem la voluntat de reduir a la colla de pardals i ocellots que tenen la seva menjadora ben muntada i quan toca treure diners només saben augmentar els impostos? 

La resposta és ben clara. NO. Aquí no plega, mi marxa, ni dimiteix ningú. Parant la mà a final de mes es viu molt bé. Aquí hi ha òrgans provincials i alguns consells comarcals que actualment ja no tenen cap funció però no poden desaparèixer perquè aquí, senyores i senyors, hi ha masses favors deguts i massa gent per col·locar per part dels qui governen que engreixen el llistat de personal endollat i dels qui governaven abans que van endollar als seus blindant-los en molts casos els contractes.

Debat sensat obert. S’accepten opinions. 

Comentaris

Magnolia. ha dit…

Aqui viuen masa be per deixar anar la mamella aqui estem en un pais on els nens sels desteta molt tart i cla s ´acostumen a lo facil

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS