CORAZÓN




Y tú qué dices, corazón. Que no se me acomode el amor pa cuando estalle. Y tú qué dices, corazón. Que me tiendas al sol en plena calle…

Aquesta cançó, que es diu Corazón, és una de les dues que va cantar el Carlos Chaouen l’any 2004 a la televisió de Tarragona quan el vaig convidar, aprofitant que tocava a la Sala Zero i que ens unia l’amistat que per sort ha continuat. 

Aquest divendres el Carlos ve de visita de nou a la ciutat. En aquest cas la seva presencia coincideix amb uns dies que té de vacances i que passarà a terres valencianes. Però s’aturarà per saludar-me i soparem junts, amb altres amics que he convidat i que el volien conèixer, amb la certesa que ens farà, perquè li encanta, un petit acústic després del cafè. 

Serà un plaer d’aquells que esperes i al final arriben. El Carlos és un gran compositor, escriptor i músic. Compartirem moltes coses i és possible que en un futur hi hagi col·laboracions. Què més es pot demanar per un divendres? Bé, moltes més coses però de moment em conformo. 

Us deixo amb dues cançons seves. La primera es diu “Vente” i la segona “Arco Iris de los sueños”. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS