SOR LUCÍA



A l'església li sobren pecats i Sor Lucía Caram regala virtuts i humanitat tot i ser-ne membre. Nascuda a l'Argentina i resident fa anys en un convent a Catalunya, amant del Barça i de Leo Messi, Sor Lucía va obrir el 2008 una cooperativa que actualment dóna aliments a més de 900 famílies sense recursos. 

Aquesta monja, simpàtica i amb les idees molt clares, està a favor de l'ús dels preservatius quan la parella decideix utilitzar-los, considera que caldria apartar per sempre de l'església als capellans acusats de pederàstia i entén que els matrimonis es separin tot i que aposta per tots els elements i valors que queden quan se'n va l'enamorament inicial com ara el respecte i la comprensió. 

Assegura ser una monja contemplativa guerrillera i té clar que és, en molts sentits, l'antítesi d'una ordre religiosa, la principal al món, que no aposta per compartir allò que és té quan hauria de posar a l'abast de tothom les seves riqueses i pertinences.   

Caldria aprendre de persones com ella perquè si Sor Lucía fos el referent a seguir en l'àmbit del catolicisme hi hauria més creients i menys agnòstics i ateus. Amb ella un altre món, més diví i humà, si que és possible.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA