31 de gener 2013

Francisco Farreras (més info aquí) és un reconegut artista experimentat en la tècnica del collage en fusta. Avui trio una de les seves obres per comentar. I tot mirant-la, em motiva a dir...

Hi ha una persona, dos pols. Separa els seus dos mons fent equilibris des d’un centre que tremola ple de dubtes. I en el mateix centre, la duresa de les marques que són fruit dels seus errors, les esquerdes del passat mal caminat i la nuesa del present indefinit per la immaduresa. 

I l’envolten els dos pols on es trasllada i perd la vida, un al nord ple tristeses i un al sud per als somriures. I és al mig quan es perilla, quan no sap quin pol tocarà aquell dia. Ara puja i després baixa i s’atura a mig camí, amb inconsciència i cap destí. 

Obre portes i les tanca, li entra gent i la retira, ara vola i després cau com si fos una guspira. Incendiant el seu entorn i perdent les companyies, seguirà entre els dos pols, malgastant el seu futur, els seus dies.

4 Responses so far.

  1. jj says:

    soberbi i polit oscar. dos pols, bipolaritat humana i els perills de les persones. comparteixo al facebook.

  2. gràcies jose, ja he vist que has compartit.

  3. pere sans says:

    ¿quan presentes el llibre? avisans

  4. Pere, a finals de maig al Metropol, avisaré no et preocupis. Tingueu en compte tots i totes que el llibre només es vendrà aquell dia allí i després potser, que no ho crec, per internet.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -