PRESENTACIÓ DEL DISC DEL SAMUELE



Por encima de las palabras és el nom del darrer disc de Samuele Arba. Ja té dates oficials de presentació: a Cambrils, el 22 d’abril al Mara’s Bar Cultural, i a la ciutat de Tarragona, el 26 d’abril al Teatre el Magatzem. Em sap greu no poder assistir a cap dels dos concerts perquè en aquelles dates seré fora de viatge però sé que aniran molt bé les dues presentacions. 

Del disc del Samuele us en vaig parlar fa uns dies perquè aquest treball té la peculiaritat d’haver estat finançat a través d’una campanya de micromecenatge. Al final s’han aconseguit els diners i el disc ja és una realitat. Els qui hem col·laborat aportant diners ja tenim el CD tot i que encara no en el format final. 

A mi, personalment, m’agrada molt. És un disc que té dotze temes cantats en cinc idiomes diferents. A més les dues presentacions es faran en format Teatre-Cançó on, en tres actes, es combinaran les cançons amb els monòlegs sobre la mateixa temàtica que el disc: una clara reflexió sobre els temps de crisi social, econòmica i moral que s’està vivint. 

Us convido de nou a visitar la web del Samuele Arba i a descobrir-lo millor: LINK

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA