A ESCÒCIA, ARA VE NADAL... I ARRIBA ELLA



El Nadal a Edimburg és fred pel temps però càlid per l’hospitalitat de les persones que reben a l’estranger d’una manera molt especial, amb el desig d’acollir-lo. Plena de colines i cims mitjans, la ciutat escocesa permet tenir sovint vistes molt elevades des de miradors diversos. Tot s'omple de llums que somriuen al teu esperit, de vehicles clàssics que aquí no han passat de moda i de petites botigues que semblen sortides dels contes dels germans Grimm o de les novel·les dickensianes. 

A cada petit racó, i a tots els petits forats entre botiga i botiga, hi neix un temple de la cervesa. Ben tirada i en un ambient ideal, envoltat de gent de totes les edats amb ganes de passar bé el seu dia, la Kilkenny o la Guinness són les millors cerveses del món. Acompanyades d’unes bones ostres, superen allò imaginable. 

Al centre, la fira permanent s'engalana amb una noria moderna i uns cavallets, amb un segle i mig d’història, que encara acullen als més petits davant la mirada embadalida dels pares. Quin món passa pel cap dels nens mentre giren allí dalt? Qui ho sap!

Els hostals, i sobretot, els bed and breakfast, resulten els allotjaments més còmodes per passar uns dies a les ciutats angleses, escoceses o irlandeses.

El Clan Walker val molt la pena i té uns preus assequibles i unes molt bones comunicacions amb tot arreu. Eliška arriba en poques hores. Tindrà la benvinguda que es mereix. 

Edinburg, 24 de desembre de 2014


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS