03 d’octubre 2007

EMOCIÓ: Pel que veig, les votacions per escollir els tres blogs que han de rebre el reconeixement ESPAIS. RACONS INTERESSANTS, guardó creat des d'aquest humil blog, estan molt igualades i la emoció és cada cop més grossa. Encara queden dies per rebre vots o sigui que la emoció està assegurada.

DIVERSIÓ: Cada cop que entro al blog CAMBRILS CANBRUT, creat per tres cambrilencs amb l'afany de reclamar canvis i millores als qui ara manen, em diverteixo més. Quan em van demanar assessorament a nivell de creació d'aquest espai que aviat linkaré no em pensava que en poguessin aprendre tan ràpid. Basicament per la seva originalitat quan parlen d'una forma tan fina d'un tema tan escrupolós com la brutícia. Per canviar amb humor el rellotge, per explicar les visites que es reben, per moltes altres coses. Vull pensar que el tarannà esquerrà del govern cambrilenc entendrà, en clau d'humor, la pàgina d'aquestes persones individuals. A aquest blog hi entro sovint perquè crec que és un espai fet amb ironia i realitat. Com ja sabeu visc a Cambrils, la meva dona, la Mar Roca, és regidora a l'Ajuntament, de moment a la oposició, i no comparteixo cap idea dels qui manen i encara menys la forma de fer del qui ara es fa dir Alcalde. Cal ser sempre sincer i a mi no em fa res dir les coses si les dic de cor, amb sinceritat i sense enganyar ningú.
Ànims als deu blogs que participeu a les votacions (podeu votar a dalt, a l'esquerre) i enhorabona als tres integrants del blog cambrilenc.

5 Responses so far.

 1. Roser Pros-Roca says:

  Està molt bé la idea de fer aquesta mena de concurs. Dóna emoció al tema dels blocs. M'ha fet molta il.lusió rebre el teu missatge. Moltes gràcies. Per cert, el nen que esperem es dirà Marcel i vindrà passades les festes de Nadal, cap al 8 de gener.

 2. Enhorabona de veritat!

 3. Està be aquest nou blog... pensava que era el nom d'un nour estaurant ca,mbrilenc... jejejejejej

  Ara no recordo si Cambrils ha sol.licitat ser subseu de Tarragona 2016 -l'oficial-... jejejejej

 4. Com has vist he estat unes setmanes molt off-line, una mica desconnectat i postejant en plan supervivència... gràcies per incloure'm entre els blogs que et fan més patxoca. Tot un detall...

  Tornarem a tenir temps
  Tornarem a postejar
  Tornarem a comunicar-nos!

  Una abraçada!

 5. Gràcies a tu per tornar a tenir temps, per tornar a postejar, per tornar a comunicar-te.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -