NO US DIRÉ COM (2): LA JARDINERA DE LA FOTO

Anys i anys passejant pels carrers de moltes ciutats i pobles. Anys i anys amb la mania de fer fotos des d'alguns llocs més elevats per tenir una millor visió. Anys i anys per fer una gran descoberta. Tortosa és la primera ciutat que conec on les jardineres rodones, les que ocupen els carrers i que tenen tres boles de ferro que les subjecten al terra amb unes gotes de ciment, estan ben lliures i sense ciment. Em refereixo al model de jardinera que veieu a la foto. El cas és que fa unes hores, aquest divendres a la tarda, he decidit pujar damunt d'una d'aquestes jardineres, situada davant d'una de les portes de la Catedral de Tortosa, per fer una foto a la mateixa persona que altres persones també volien fotografiar. Ni us diré qui era, però era algú més que simplement algú quan cinc o sis persones li volien fer la mateixa foto al mateix moment. Ha estat un segon, pujar sobre la jardinera i baixar tot i que la baixada ha estat forçosa perquè aquest element del mobiliari urbà, no enganxat al terra com si ho està a tot arreu, s'ha inclinat i m'ha fet tornar al terra de cop. L'ensurt dels assistents, dels que volien fer i han fet la mateixa foto i del protagonista de la foto, ha estat important. Un senyor que hi havia al costat del protagonista de la foto, alt, ros i amb ulleres, m'ha dit amb simpatia: hem de remodelar aquesta plaça però tranquil que encara ha d'aguantar uns mesos. He pensat interiorment: tens raó, a la plaça li cal un bon rentat de cara però quan el feu, enganxeu les jardineres amb ciment.

Comentaris

ei! pos me sembla que a Reus també hi ha alguns elements similars que també són mòbils!! un cop ho vam comprovar també!! clar, se deixen les peles en jardineres que valen un pastón i després no els queden diners per enganxar-les bé
mossèn ha dit…
i han inmortalitzat el seu moment ... ??? ... salut
Jobove - Reus ha dit…
però inconcients, que feu enfilats a les jardineres, com la mateixa paraula indica jardinera ve de jardi, d'altra manera és diria pujadera, llavors si que podrieu pujar, incivics, feu com el Niepce que sempre va amb una escala

salut
Unknown ha dit…
algú pot entendre ara el pq en aquests darrers dies he fet una assegurança de vida per l'òscar?
jajajajja
Oscar Ramírez ha dit…
Illa, de moment a Reus no ho he comprovat. Faré la prova.
Mossèn: no, no està inmortalitzat perquè les altres persones que volien fer la foto eren davant meu i jo d'esquenes a ells. jejejeje. coses que passen.
Té la Mà Maria: En aquest cas només podem parlar del continent però no del contingut. És a dir, hi ha les jardineres però son plenes de brossa, cigarretes, males herbes, papers... En una jardinera ben florida mai hi pujaria.
Marm aguanta que encara no me'n vaig ni m'accidento, jejejeje.
Moltes gràcies a tots/totes.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS