24 de maig 2008

Chikilicuatre guanya Eurovisió. Aquest podria ser el titular de demà diumenge al matí a tots els diaris estatals i a gran part de la premsa escrita europea. En Rodolfo i el seu Chiki Chiki han aixecat un festival que al nostre país ja estava mort i enterrat. Buenafuente no ha estat mai sant de la meva devoció però he d'admetre que l'ha encertat de ple creant aquest personatge frikie per a un país on la meitat dels seus ciutadans escolten música frikie i viuen del teleshows com Operación Triunfo, acadèmia que ha suspès cada cop que ha presentat al mateix festival europeu un dels seus candidats.
A la pàgina oficial d'Eurovisión de RTVE ja hi han votat més de 7.000 persones i la meitat diuen que en Chikilicuatre quedarà entre els cinc primers o guanyarà segur. A les enquestes que s'han fet a nivell europeu també és un dels favorits a la victòria tot i que no es pot dir res perquè el seu màxim competidor, quasi tant friki com en Rodolfo, el "Pavo Dustin" d'Irlanda, ja ha estat eliminat. Serà Europa igual de selectiva amb el representant espanyol i tornarem a fer el ridícul?
Com a persona que no se'n amaga i admet ser un fidel seguidor del festival d'Eurovisió per la qualitat de les cançons que presenten alguns països, quasi sempre els mateixos, tinc ben clara una cosa. Crec que la presencia d'aquest personatge acompanyat de la seva guitarreta Luciana i les noies que li faran el joc ballant passarà a la historia.

Guanyi o no guanyi haurà estat el concursant més frikie que haurà presentat un país amb amplia cultura musical i que és un dels quatre principals inversors econòmics d'Eurovisió en un intent de guanyar aquest festival que no guanya de manera normal, per la via de la qualitat, fa anys i panys. Podria acabar posant el vídeo del Chiki Chiki però no ho faré per dos motius: ja esta massa vist i embrutaria aquest blog.

9 Responses so far.

 1. apa noi says:

  si home.

  i el Robert
  president de la Generalitat
  i el Baltasar
  Director ejecutiu de les Nuclears de Vandellos - Asco.
  APA NOI

 2. zel says:

  Per molta propaganda que en facis, per molt que en diguem friqui, a mi em posa del nervis, no el puc ni sentir, n'estic fins als....ovaris!!!!
  Ai, que no tot és possible, Óscar, home!

 3. Anònim says:

  Ja, ja, ja... jo no m´ho prenc tan en serio (concretament desde "Canta y se feliz").

 4. I mon pare de Sant Pare
  I el meu germà com a Presi...
  jaajajaja.
  Tanmta roba i tant poc sabó.

  Per cert, parlant de merda (brossa humana), ves amb molta cura amb qui parles per no trobar-te amb un contenidor parcial.

  Zel: jajajaja, feliç del món mundial que aquest personatge sigui allò que ha estat fins ara. Res tot i haver portat a Espanya a posicions més agradables.

  Anònim: ja som dos!, jajaaja.

 5. APA NOI says:

  OSCAR
  DE FISCALIA

  Barcelona
  Acusen l'ACA de compra vots a favor del transvasament d'aigua de l'Ebre a Barcelona

  Actualitzat a les 13:26 h 25/05/2008


  Acusen l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de comprometre's a desbloquejar la construcció d'urbanitzacions a Tarragona a canvi del vot favorable a l'enviament d'aigua de l'Ebre a Barcelona. Alguns alcaldes han reconegut a Catalunya Ràdio que el president del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) es va comprometre a canviar informes desfavorables sobre plans municipals si s'allargava el minitransvasament.

  La set de Catalunya DE............................

  APA NOI

 6. me la repinpanpimfla!
  mentrestant el govern defensa la producció de bombes de dispersió a Dublin.

 7. Apa Noi, pel que dius de la compra de vots, sembla l'Eurovisió. De fet l'ACA sempre ha cantat molt.

  Josep Maria, més clar impossible.

 8. No han quedat pijot que en altres ocasions i almenys hem rigut una estona. De totes maneres, enguany he mirat una estona el festival i havia unes quantes bones cançons (sempre tenint en compte que parlem d'Eurovisió, és clar).

 9. Jo crec que al festival hi ha bones cançons cada any tot i que no acabem parlant de temes molt comercials. La d'enguany d'Espanya (jo en feia broma per allò de que guanyava) m'ha deixat parat per la posició obtinguda. Europa comença a ser frikie.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -