LA MALENI ENS L'HA JUGAT DE NOU

La Ministre de Foment, coneguda impopularment com "La Maleni", ens l'ha tornat a jugar. La decisió del seu ministeri de donar entrada a la Generalitat en la gestió de l'aeroport del Prat i obviar els aeroports de Girona-Costa Brava i Reus és una nova falta de respecte més cap a les nostres comarques. A Madrid només els interessen les comarques de Tarragona quan arriben les eleccions generals i com a una part més on recaptar vots. No saben ni on cauen la majoria dels nostres pobles, no saben articular dues paraules seguides en la nostra llengua i tampoc entenen que, per una àrea d'influència important com el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre on els motors econòmics són el turisme i la industria, gestionar el nostre propi aeroport és del tot necessari. Nomes nosaltres sabem de quina forma potenciar aquesta infraestructura per ampliar les línies comercials i el trafic de mercaderies. No han de venir de Madrid a dir-nos com orientar un aeroport que no els interessa. Però han vingut i ho han fet de nou, ens han girat la cara per ensenyar-nos el cul. Barcelona tindrà una part de decisió amb el Prat i el govern català, malgrat argumenti que està descontent amb la proposta feta per Madrid, ja ha assolit el seu únic objectiu. Ara ens vendran la moto i ens diran que seguiran lluitant per aconseguir la gestió de Reus i Girona però tots sabem que serà, senzillament, una excusa de mal pagador, una cortina de fum. Si governant el mateix partit a Madrid i Barcelona no han estat capaços de complir aquesta demanda històrica per les nostres comarques, que s'ho facin mirar. El temps passa factura, no ho oblideu tripartit.

Comentaris

Anònim ha dit…
OSCAR

SEGONS, AQUEST SR. NO

http://francescvalles.blogspot.com/

ENS ESTA PRENEN EL PEL O JA NO SAP EL QUE DIR
Oscar Ramírez ha dit…
Com en Vallès no hi ha res. Jo a aquest senyor ja el vaig escoltar i llegir prou quan la campanya electoral del 9 de març i vaig quedar fart de la seva prepotència.
Per a rematar el desproposit, l'article penjat al seu blog ha estat publicat al Més Tarragona i al Més Reus, dos mitjans socialistes fins la medula coordinats per un gran comissari del partit que no ha conegut mai el terme "imparcialitat".
zel ha dit…
Mira Òscar, jo, com tu, només veig Girona quan hi ha "merda" per publicar, sinó, inversions i foment, nanai, és un cabreig constant. Els de Barna s'empipen, però són el melic del món.
Petonets!
Anònim ha dit…
si ja es coneguda par la gent com

BARCELUNYA
Anònim ha dit…
malorca ja s´èstavilat i te la promesa del ZP, aixo si es anar per feina
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, Barna sempre serà la capital de Catalunya malgrat molta gent no ho vulgui. Allí s'hi cou tot perquè hi ha les seus del govern i les altres administracions però quan les passen canutes els treuen les castanyes del foc allò que ells anomenen les provincies. Si els hi falta aigua, els hi porta Tarragona. Si els hi falta aire, han de marxar el cap de setmana a les provincies. Ho tenen tot i no tenen res.

Apa Noi, el cas és que aquí no ens espavilem perquè tenim la classe política que tenim i no és altra que la que ven motos (diputat socialista amb els 2.000 llocs de treball) o submarins (diputat socialista que té els ulls tapats i ens parla de grans canvis a l'aeroport). Els qui realment es poden mullar per l'aeroport de Reus són en minoria o no hi són representats. Una pena.
Unknown ha dit…
Les fotos que esculls per il.lustrar els posts són genials!
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Tondo. Algunes, com la de l'avio caient, són fotomuntatges que faig jo mateix. M'agrada i com ho tinc per la mà, no costa gens. M'agrada que t'agradi.
Mon ha dit…
quin trio a la foto, una parella mes de impresentables i fem un ful.
Oscar Ramírez ha dit…
Doncs per fer el ful que dius en sobren d'impresentables. De fet podriem fer uns quants repokers i tot. jajajaja.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS