NO M'HE MORT

Potser alguns estaven contents veient com aquest blog tenia poca acció. No m'he mort ni he decidit tancar aquest espai de reflexió i opinió. Una important infecció d’oïda em fa la guitza des del dimarts i m'ha portat a estar gran part del dia dormint i maleint uns quants sants. Són els efectes dels medicaments que mentre curen també et debiliten. Malgrat tot he vist les notícies a les televisions i fullejat la premsa escrita. M'han indignat dues informacions que crec que són exemple de la poca sensibilitat que poden tenir els polítics. La primera ens parla dels preus dels llibres que hauran de pagar un curs més els pares. Les previsions diuen que es gastaran fins a 380 euros per cada nen i tot per uns llibres que a més tenen una curta caducitat. Les grans editorials i els seus mitjancers van inventar la gallina dels ous d'or tot pensant que era millor que un mateix llibre no serveixi a dos germans. Així els pares paguen el doble i ells hi guanyen el doble. Els governs de torn van permetre aquest robatori i per tant el sistema és legal. Hi ha ajuntaments que amb bona voluntat paguen aquesta despesa per ajudar als pares i aconseguir vots però mentre es gasten els diners amb aquest regal no els inverteixen en altres causes i obres municipals. Els llibres de text són cada any més cars i enguany, amb la crisi actual, no hi haurà cap excepció. M'emprenya molt aquesta manca de sensibilitat cap a les butxaques dels pares que ja ho passen prou malament amb la resta de despeses que suposa tenir un fill i fer-lo gran.
La segona manca de sensibilitat és més local, l'he trobada a l'actual govern de l'Ajuntament de Tarragona. Sis anys després que comencessin les obres del pàrquing de Jaume I, el PSC ha decidit canviar-ho tot. Ja no serà un aparcament intel·ligent i tindrà la meitat de places. Ara toca desfer la feina feta i fer el nyap que incrementarà més el pressupost i la indignació dels veïns de la zona. El més lamentable és que l'alcalde acusi directament l'anterior govern d'haver fet molt malament les coses. Van estar sis anys donant suport al projecte que ara desgavellen i a sobre la culpa és de CiU i el PP. El PSC té la paella pel mànec però no sap cuinar i s'esquitxa amb l'oli. Algun dia incendiaran tota la casa. Podien estar governant amb tranquil·litat però se'ls veu molt nerviosos. Podrien haver-se fet un vestit a mida però el que porten els va gran. Si segueixen a aquest pas faran història i d'aquí a tres anys tornaran als seus orígens. Bé, us deixo. Me'n torno al llit.

Comentaris

Anònim ha dit…
Tot i que per un altre banda, ha anunciat la creació d’una comissió per demanar responsabilitats polítiques i judicials, per arribar “ fins al final”, contra els responsables implicats.

ALCALDE DE TARRAGONA


SI SEÑOR, PERO PER A TOT,
PARQUIN, FORTI DE LA REINA, JUEGOS DEL MEDIERRANEO 2017,,,,,,,,,
Anònim ha dit…
OSCAR
SAP QUIN DIA ES AVUI, AIXO SI QUE POLITICA


45 años del sueño más famoso del mundo

Hoy se cumplen 45 años desde que Martin Luther King, el Premio Nobel de la Paz más joven de la historia, el defensor de la igualdad racial más importante de todos los tiempos, pronunciara esas míticas palabras: "I have a dream". El sueño de una sociedad mejor que, poco a poco, se va consiguiendo aunque todavía quede mucho camino por recorrer

El discurso de este genio de la oratoria se produjo con motivo de la Segunda Marcha sobre Washington por el Trabajo y la Libertad, paradigma del Movimiento por los Derechos Civiles.

http://www.youtube.com/watch?v=wt4v9Zg2unU
Jesús M. Tibau ha dit…
espero que et trobis millor aviat, almenys no has perdut la capacitat d'indignació
bajoqueta ha dit…
Que et recuperes ràpid Oscar.
Lo dels llibres de text és un gran negoci i com tant d'altres s'aprofiten de la gent que fan lo que poden per sortir-se'n amb los seus fills, no hi ha dret.
I lo del parking és escandalós, com poden fer les coses tant malament?
Anònim ha dit…
Aquest medicament pot reduir la capacitat d´arbitrarietat, no la d´indignacio...?
No ho veig clar, el probare abans d´opinar.
Mon ha dit…
això son els anys Oscar...espero que estiguis millor company.
Jobove - Reus ha dit…
que et milloris, s'ha infectat l'orella de les rucades que es diuen per aquest món, trànquil antibiòtics i torne-mi

salut(mai millor dit !!)
zel ha dit…
Massa tema mort, darrerament, eh? T'hauré de venir a estirar les orelles, rei, que ja està bé...Si ja ho té això, quan et ronda alguna infecció, estàs baix de collons, mentre et mediques, més i després, costa pujar!

Va, ànims! I del preu dels llibres no en parlo, jo estic en contra de l'abús que es fa dels llibres de text, ja ho saps!
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, ok, d'acord. Quan un és alcalde ho és per tot. Amagar la brossa pròpia sota la catifa i treure la dels altres dels calaixos desmereix i molt la persona que ocupa el càrrec.

Sobre Luther King, ja he vist el vídeo. Aquesta frase va ser un abans i un després i llàstima que aquest senyor acabés com va acabar. Tinc la sensació que aviat pot passar alguna cosa semblant. Ho dic per les eleccions americanes.
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús, això mai. La capacitat d'indignar-me la porto a sobre també de manera un pel malaltissa. El metge em va recomenar que la distribuís en petites dosis entre els lectors del blog. Una abraçada.
Oscar Ramírez ha dit…
Bajoqueta moltes gràcies.
Les coses es poden fer tant malament quan no se'n sap més però llavors cal preguntar-se: si no en saben més, perquè han de seguir? Que se'n vagin cap a casa o facin un curset especial.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, prova'l abans, sempre és millor fer-ho així que llençar-se a la piscina de cop. Les coses cal provar-les. Una salutació.
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, són els anys i els danys, jejejeje. Quan no tens una cosa tens l'altra i la qüestió és anar a batzegades però anar. Moltes gràcies amic.
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà, molt bona, jejejeje. Crec que el mal d'orella si pot venir marcat per les bajanades que hem d'escoltar a diari. Primer et xiulen i al final s'infecten però un cop feta la recuperació hi tornem a sentir més i millor. Salut!
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, les orelles no!
Si em vols rescatar no canviis perquè entro al teu blog i amb les teves paraules hi trobo part de la cura. M'hauré de dossificar més els temes tetrics i mortuoris i donar pas a altres temàtiques més belles. Ho intentaré, ok?

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS