PAUL NEWMAN S'APAGA

Un dels millors actors de cinema de tots els temps, Paul Newman, s'està morint. Els metges ja han confirmat que té un càncer terminal i que la seva esperança de vida és de poques setmanes. Newman, de 83 anys, ha decidit marxar de l'hospital on ha estat ingressat lluitant per aquesta malaltia i ha demanat als seus familiars, dona i fills, morir a casa amb tranquil·litat. Observant les dues imatges no calen més paraules. El mite sexual del cinema ha donat pas a una persona envellida i sense cap oportunitat per seguir vivint. Quan es mori hi haurà el ritual mediàtic de sempre. Escoltarem i veurem la noticia a les teles, ràdios i diaris i el mateix dia de la mort TVE farà un especial sobre la seva vida. Al cap d'unes setmanes tindrem als quioscos la col·lecció de les seves millors pel·lícules en fascicles i el proper any Hollywood li retrà un gran homenatge. Serà la parafernalia de la mort dels famosos que tenen molta més importància un cop són morts que no pas quan eren ben vius. Aquí us deixo un vídeo amb imatges del passat.

Comentaris

Anònim ha dit…
els homenatges els han de fer en vida i amb ell encara tenen temps. Sempre ha sigut un gran actor.
Mon ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mon ha dit…
Si noi, avui ho he escoltat per la radio de bon mati, i molt records de pel.licules seves m'han vingut a la memoria durant el trajecte a la feina. Un bon actor
zel ha dit…
A mi el que em fa enfadar són els morts anònims, a qui ningú fa cap homenatge, i pocs més que els seus li serven record...

Petonets!
Oscar Ramírez ha dit…
Peter, totalment d'acord. Sempre passa igual i llavors quan es moren tots són igual de bons.
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, no t'has d'autocensurar, jejejeje. Et responc al segon comentari teu. A mi em va passar igual quan vaig llegir la noticia. Comences a pensar en pel.licules on hi ha en Paul Newman i és increible... quina gran carrera i quin gran actor.
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, fins i tot en la mort hi ha categories i ja em diràs el perquè. Al final tots farem cap al mateix lloc o, com a minim, tots direm adeu alguna vegada.
Petonets maca!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA