CONSELLER SAURA: LI FAREM UN MONUMENT


Un dels problemes dels polítics és que no saben quan han de plegar, quan en tenen prou. A sobre, quan anuncien la seva retirada, ja és massa tard i ningú se la pren seriosament. L'anunci del Conseller Joan Saura és com una especie de broma barata. Ara que el seu partit és a punt de desaparèixer (a les properes eleccions autonòmiques no els votarà ni Déu, potser per això de portar el cartellet de comunistes i anar d'ateus) diu que ja n'hi ha prou, que cal un relleu i que dóna pas als més joves. I què més? jajaja.
Senyor Saura, sigui honest i admeti que vostè, com el seu partit, és més proper al cementiri dels elefants que no pas l'Olimpi dels Déus. Passarà a la història com el polític verd que gasta mòbils d'última generació, l'ecologista que viatja en cotxes de luxe i seients de pell i, sobretot, com el "xapuses del finançament", el pacifista pro-okupes que ha fet fora a tot aquest personal de les seves cases ocupades i que ha dirigit el departament de bastoners (mossos d'esquadra) on la llenya es reparteix gratuïtament i sense sortejos previs.
Senyor Saura, bon vent i barca nova. Per cert, la barca que sigui sense rems i sense rumb, com la seva gestió política.

Comentaris

Unknown ha dit…
Com deien abans, "xampany i pastes!"
Era un moment esperat per molts, però us puc ben asegurar que per a mi més. I ara aquells que tant els agrada parlar que parlin, si pica que rasquin. Segur que el que vingui per molt malament que ho faci no serà tant dolent com aquest inpresentable del Saura. Per cert Sr Ramírez miri el seu visitador, pq la paraula Saura té un control absolt des de l'administració pública, o sugui, escrius la paraula Saura el blog i automàticament entren de l'administració públuca.
Avui festaaaaaaaaa! lo dit, xampanyyyyyyyyyyyy i pastes!
Oscar Ramírez ha dit…
Mar, a mi això que dius del control dels buscadors per paraules em posa molt, com t'ho diria, molt catxondo.
És el que té confiar en la democràcia i la llibertat d'expressió. Si entren del departament dels "dinoSAURIS" que llegeixin bé el post i se l'enmarquin. I de pas que posin altres paraules claus per buscar altres posts fets en aquest blog i dedicats als repartidors de lleny uniformats. jajaja, cap problema.
Xampany i pastes!
Una andromina menys passejant pels pasadissos de la Generalitat.
Mon ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mon ha dit…
Heu obert suscripció pel monument? jejejej
ummm xampany i pastes que bo...!
"Saura" d'anar pensant on el fiquem....
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja molt bona Mon. No sé on el posarem perquè, com és un dinoSAURA de la política potser el podriem aparcar en un magatzem i que s'ompli de pols.
No sé, no sé. SAURA de pensar bé, jajaja.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS