IL.LUMINATS (4): LA TELEVISIÓ DE CHAMPIONS



Fa pocs mesos un membre de l'equip de govern de l'Ajuntament de Cambrils va tenir l'atreviment de dir: la qualitat de televisió de Cambrils és molt alta. Tenim un personal molt qualificat, tant qualificat que altres televisions els volen a les seves plantilles i els venen a buscar. En televisió, juguem a la Champions.

Ara que l'oposició cambrilenca ha posat els números sobre la taula, tot té la seva explicació. Fins i tot les il·luminades declaracions del regidor de govern. Segons aquestes dades, si comparem què costa cada any la televisió cambrilenca a les arques municipals (que són les butxaques dels cambrilencs) i dividim la xifra entre el nombre d'habitants surt el següent: A un cambrilenc, la televisió li costa 15,82 euros l'any. A un tarragoní 2,08 euros o a un de Salou 3,63 euros. Una altra dada que posa els pels de punta: Un minut d'emissió de Televisió de Cambrils costa 34,40 euros i una hora costa 2.064 euros, segons l'oposició.

Ara s'entèn que la TV de Cambrils sigui de Champions. El pressupost ho és. Tenint en compte que la meitat de les llars encara no la poden veure, més que de Champions, és una tele de Copa Intercontinental.

Si us plau, una mica de seny en la gestió i mesura en les paraules. A la boca se li fa dir el què un vol però això no vol dir que els cervells receptors ho hagin d'entendre. Un altre dia amollarem més capítols d'aquest mitjà i especialment de la seva "salsa parrilla" de programació.

Comentaris

zel ha dit…
Molt bo, sobretot això darrer, "gestió i mesura de les paraules..." D'això se n'ha d'aprendre, tens molta raó.

Una abraçada i un petonàs!
Anònim ha dit…
La mitat no la veuen i els que la mirem tampoc ens agrada. Hem de demanar que amb els centims que ens costa ens deixin fer algun programa. Que menos.
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, moltes gràcies. Si que cal que se'n aprengui i sobretot els qui estan cometent aquesta errada i llençant els diners per a fer campanya de l'alcalde i l'equip de govern.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim això es podria proposar. Segur que molts ho farieu millor que alguns dels que hi ha ara. Jo he fet tele 4 anys i et dic que és molt fàcil.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS