06 de juliol 2009

Això deia el Capità Enciam, un dels meus mites televisius. El cas és que fa setmanes que havia rebut correus interns i missatges al Facebook dient-me que la darrera plantilla que vaig triar per al meu blog comportava problemes. Vaig fer un seguiment, demanda inclosa al face, i el resultat va ser que el 90 per cent dels preguntats podia veure sense problemes la pàgina però la resta, un 10 per cent, NO.
Aquest és un punt de lectura global, per a tots i totes. A mi, aquest 10 per cent, em preocucava. I d'aquí aquest canvi de plantilla. Al ser molt més senzilla, ha de portar menys problemes i, de pas, ha de permetre que el centenar de persones que visitieu aquest espai online tingueu la possibilitat de veure'l sencer i opinar sense cap problema. Espero que us agradi i, en cas contrarai, penseu que ha estat en benefici de la majoria.

4 Responses so far.

 1. M.Z. says:

  Quina gràcia, justament el dissabte vaig buscar un vídeo del capità enciam per youtube xDD

  La plantilla està molt bé, espero que ara sí que et funcione ;D

 2. és molt clara i, per la meva part, funciona bé

 3. McAbeu says:

  Jo formo part del 90% que veia bé la plantilla antiga i espero que del 100% que veu bé aquesta nova.
  Moltes vegades això depen del navegador que es fa servir, en el meu cas utilitzo el Google Chrome.

 4. Moltes gràcies als tres. El cert és que hi ha moltes persones que m'havien comentat que es veia bé i algunes altres, poques, que em deien que tenia problemes. Ara aniré completant el blog posant els elements que falten.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -