03 de juliol 2009


De les errades no en volem aprendre. Els humans encara no hem evolucionat, no estem preparats per conviure pensant en el bé comú, ens hem tornat (o ens han fet) cada cop més egoistes. La imatge dels treballadors i habitants de Santa Maria de Garoña, assegurant que la central nuclear més antiga de l'estat espanyol, encara té deu anys més de vida i tota la seguretat del món, és del tot egoista.
No es pot negar que per aquestes persones és el seu modus vivendi però, a quin preu? posant la seva vida en perill i la de qui més? Ells s'han begut l'enteniment però el govern, prologant la vida d'aquestes instal·lacions fins el 2013, encara més. Déu no vulgui que passi res important en aquesta nuclear que, a part de produir una misèria d'energia, és una bomba ancorada al voltant de zones habitades, com al seu dia era Chernobyl.

Això que dic no és alarmisme, és la realitat, la comprovació que ens hem tornat bojos i que, cada cop més, pensem únicament en nosaltres per donar pel sac als més propers. Enhorabona al govern de ZP per aquesta nova mostra d'incompetència. La foto que acompanya al post és la d'uns nens nascuts prop de Chernobyl al cap d'uns anys de l'accident. Quin preu té aquesta partida que ens fan jugar ara?

3 Responses so far.

  1. USD says:

    ens juguem molt més que els quartos

  2. Anònim says:

    Com per explicar-ho als nostres nens!...

  3. D'acord amb els dos. Si senyor. Gràcies per la vostra aportació.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -