07 de juliol 2009No entenc senzillament, el següent: Si James Brown va ser el "rei del soul", Elvis Presley va ser el "rei del rock", Ramoncin és el "rei del pollo frito" i ara cataloguen al Michael Jackson com al "rei del pop", què en fotem dels grans grups i cantants que han dedicat la seva vida, plena d'èxits, al pop, rock, soul i altres estils?

Si cada cop que mor un dels famosos li posem un renom reial, els que queden, què són?

Parlo de Supertramp, Rolling Stones, Dire Straits, Queen, ACDC, Bob Dylan, Leonard Cohen, Elton John, Madonna i un llarg llistat de noms que han venut i, en molts casos encara venen, milions de discos.

Crec, sincerament, que aquesta falera que tenim per idealitzar i mitificar als qui van marxant és un magre favor per als qui queden i, tot sigui dit, un pas més per ajuntar els diferents ramats de seguidors de cada music o grup. Si donéssim als qui canten el just significat que els pertoca no hagués calgut aquest post que escric tot veient, per morbo i per comprovar l'estat de bogeria dels Estats Units, el funeral del Michael Jackson. Per cert, la caixa de metall que han entrat fa poc al Staples Center, és buida. No hi és pas el Michael a dins. Però tan se val.

7 Responses so far.

 1. Anònim says:

  jo l'únic que sé és que quan mori bob dylan vull més bombo que amb michael jackson. més estona a les notícies, que es facin més pesats i que no parin de sonar les seves cançons a la ràdio. per dignitat.

 2. Anònim, em sumo a la teva demanda, Si senyor! per dignitat!

  Ondia, tres hores de funeral-concert i la caixa buida encara està tapada.

 3. Anònim says:

  Els p.p. a.a. del pop firmaven: "Lennon-McCartney".

 4. Modgi says:

  En prince va ser llest i es va autoproclamar príncep perquè no li toquessin la massa escrotal. Suposo que és qüestió del que arriba primer.

 5. ANònim, és cert i consti que me'ls deixava. Que grans els Beatles!

 6. Modgi jajajaja, molt bo això de la massa escrotal. Tan bo com cert. Si un s'autoproclama princep, millor que millor.

 7. Myriam Z. says:

  Això són ganes de posar-li a tot etiquetes... Per alguns Michael Jackson serà el rei del pop. i per d'altres no, simplement. No és bo generalitzat.

  El post que vaig fer ahir justament parla d'etiquetes ;D

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -