29 de juliol 2009


El temps ho cura tot menys qual la culpa és del vent. El Conseller Saura culpa al clima de la mort dels cinc bombers a l'incendi d'Horta de Sant Joan però aquestes excuses, tan senzilles com barates, no les accepta ningú. Saura ha perdut la credibilitat gràcies a les seves accions i als seus companys de viatge a la Conselleria que descoordina.
Al Conseller ja no se'l creuen ni a casa però ja sabeu la dita: No hi ha més cec que el que no hi vol veure. Joan Saura creu que ha fet bona feina com a conseller, tan bona que ha de continuar malgrat no es torni a presentar a les eleccions autonòmiques. El cap polític dels Mossos d'Escanya diu que li encantaria seguir sent conseller amb el futur tripartit, deixant a banda que hagi anunciat que no es torna a presentar.
Home, a mi m'encantarien moltes coses que mai aconseguiré però no es preocupi, els catalans farem els possibles per fer realitat els seus somnis. Posarem al tripartit a l'oposició i així vostè podrà ser conseller a l'ombra. Cap problema. Mentre no arribi el moment, recordi aquella altra dita castellana: en boca cerrada no entran moscas.

4 Responses so far.

  1. Pere BCN says:

    Nano últimament aquesta web és tot un festival. Hi he d'entrar cada dia pel seu nivell d'ironia. Bo i fi, envejable i millor ploma que alguns dels periodistes que fan opinió per BCN. Ens veiem.

  2. Anònim says:

    SAURA ME SUPERA, ME PONE ENFERMA Y CUANDO SALE POR TVE3 CIERRO O CAMBIO DE CANAL. QUE LO LIQUIDEN POLITICAMENTE Y SE VAYA A CASA.

  3. Pere BCN moltes gràcies. Això de festival de web sona molt bé, jajaja. Sobre el tema de la qualitat de la ploma, és tot un honor. Intento opinar sobre temes que em preocupen i/o motiven i fer-ho amb un to fresc, sense embuts.
    Et convido a seguir passant per aquest blog i ja saps ... tot és possible.

  4. Anònim. Curiosamente yo no cierro TV3. Es que nunca la pongo.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -