QUE VE LA COIA! PEP FÈLIX!

Aquest post té dues clares intencions. Felicitar als tarragonins per Santa Tecla i als reusencs per la Misericòrdia. Als primers perquè, com a tarragoní d'adopció que em considero, ens arriben uns dies plens de tradicions i actes que ens fan vibrar el cos d'una manera que pot explicar-se únicament quan es viu de primera mà. Enguany, pel que ja sabeu, no tinc ganes d'assistir a cap dels actes que he viscut, vist crear o créixer, però sé que el proper any tornaré a estar a l'alçada que correspon.

Als segons, als reusencs (segons únicament en el moment de parlar-ne) perquè sóc reusenc de naixement i perquè enguany han fet una campanya d'anuncis que, com a persona entesa en el món del marquèting i la comunicació, s'ha de qualificar com a "autèntica, atrevida i hiper simpàtica". La gent de la productora juandesafinado.com se l'han jugada i l'han clavada. Amb el lema "que ve la Coia" tot referint-se a la patrona dels reusencs, han captivat al públic jove i, pel que he comprovat aquests darrers díes, també als més clàssics en costums i tradicions religioses. Us deixaré amb els quatre vídeos de la festa major de Reus i amb un avís per als assessors de l'actual alcalde de Tarragona i amic personal, Pep Fèlix Ballesteros.

L'invent del tarragonanext.com , espai on l'alcalde parla amb el jovent, tenia altres formes de tractar-se. A mi, un alcalde que parla vulgarment tot dient "tacos" per fer-se entrendre amb altres generacions i en una campanya de promoció propia pagada per tots, no em convenç. Pep Fèlix, hi ha moltes altres maneres de fer les coses. Canvia d'ajudants i et faràs un gran favor.


Comentaris

Anònim ha dit…
¿Lo de deixar-si perilla esta de moda? Ho dic pel Ballesteros amb aquest luk modern.
Pere Guasch ha dit…
Hom no pot negar que la campanya dels reusencs sobrepassa els límits de la imaginació i originalitat. A Taragona no hem vista mai una publicitat festiva igual mai a la vida que jo recordi. Enhorabona per als inventors de la campanya de la "coia".

Pere Guasch - Tgn-
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, no sé si està de moda però a Ballesteros li dona un toc modern i jove, és cert. No sé si es postissa. Igual se la posa únicament quan enregistra aquests capítols de "Els joves".
Oscar Ramírez ha dit…
Pere Guasch, estic d'acord amb el comentari. Crec que a Tarragona li comença a faltar imaginació per vendre la seva festa i en aquest cas Reus ha estat innovador, divertit i molt vendible.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS