BOMBERS I IDEES DE BOMBER

Entre les nombroses que he llegit aquest dijous a la premsa, em quedo amb aquesta: un veí d'Horta denuncia que els Rurals van instar-lo a callar quan va voler demostrar que l'origen del foc no era el llamp.
Els mesos han passat i ara els qui callen són els qui haurien de parlar per explicar la veritat. Aquests que callen són els qui haurien d'haver dimitit però com no tenen dignitat, ni la coneixen, segueixen agafats a la trona de la menjadora que a final de mes els omple les butxaques. Als Bombers morts ningú els tornarà la vida però ara, en aquestes jornades declaracions, els veïns d'Horta parlaran en nom d'ells, de les víctimes d'un cúmul de situacions anòmales, negligències i enganys. Senyors del tripartit, els pobles es mereixen un respecte i vostès un càstig sever.
Per acabar, comentar-vos que no faré cap balanç de la jornada de debat polític viscuda avui a Madrid entre el president i el cap de l'oposició. Els dos fan riure prou i els ciutadans ja hem vist, fa mesos que ho veiem, de quin peu calça Zapatero i la colla de titelles que té al seu costat. En ambdós casos, Horta i Madrid, les urnes passaran factura a qui toqui. Una cosa queda clara, les propostes fetes avui per Zapatero són, senzillament, idees de bomber.

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
estem arreglats! però el que hi ha a la sala d'espera no m'aixeca els ànims tampoc
Oscar Ramírez ha dit…
Amic Jesus, totalment d'acord. Per cert, estic molt content de veure que, quan pots i ser que tens molt poc temps, visites el blog. Una forta abraçada amic.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS