25 de febrer 2010

I no ho dic en broma, posem-nos les mans al cap. L’amenaça feta avui per Muammar el Gaddafi titllant a Suïssa com una nació “impia” i “apostata” no ens pot deixar indiferents i més quan aquest personatge, de tots coneguts per la històrica guerra del petroli, ha declarat contra el suïssos la Guerra Santa (Yihad).
Tot l’enrenou, o almenys el detonant, arriba per la decisió, presa en referèndum pel poble suís, de prohibir la construcció de minarets per les mesquites. Gaddafi reclama el yihad per aquest motiu i afegeix que cal que es porti a terme “per tots els mitjans possibles”. Té la barra de dir que aquesta Guerra Santa no és cap forma de terrorisme però això ningú s’ho creu.
Tots coneixem la radicalitat de certs pobles musulmans (no pas tots) i la ràbia que els embogeix quan parlen els seus líders. Tots pensem en l’11-S o l’11-M, en altres intents frustrats que haguessin acabat en autèntiques desgràcies com les esmentades. Suïssa ja es pot preparar i podem posar-nos tots les mans al cap. Ara, més que mai, toca prendre decisions als aliats europeus, toca posar ordre, fre als fanatismes.
Diu Gadaffi que Suïssa destrueix la casa d’Alà però no ens dirà que ell, en nom del mateix Alà, ja ha ordenat la destrucció dels suïssos.

4 Responses so far.

  1. Anònim says:

    Perquè no van matar-lo quan la guerra del petroli? per interessos que ara paguen cars els suïssos. Són perillosos aquesta gent.

  2. Miquel says:

    Comencem a planyer als ciutadans de Suisa. Aquests faran de les seves i estan tots ben sonats.

  3. Anònim, el petroli val molt més que les persones. Per això passen aquestes coses.

  4. Miquel, espero que no sigui així però en el fons penso quelcom semblant.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -