04 de febrer 2010

Si tingués la possibilitat de mirar pel forat del pany i veure que coi fa en aquests moments en Zapatero, m'hi passaria hores i hores. No per tafaneria, ho faria per incomprensió, perquè realment no entenc que pebrots esta fent de viatge a Estats Units i preocupant-se únicament pels problemes d'Europa quan té el seu país completament abandonat.
Els mariners que ha deixat al timó d'aquest vaixell que fa mesos que naufraga o navega sense rumb, encara en saben menys que ell i tots sabem que ZP no es cap llumenera. Les darreres enquestes diuen que si ara es fan eleccions tindríem a Mariano Rajoy de president del govern. A mi, sincerament, no m'espanta aquesta idea. Pitjor que Zapatero no es pot fer i ja se sap que les dretes cuiden poc les polítiques socials però controlen les econòmiques, les que ara toquen. A veure si passen ràpids els mesos i ens trèiem de sobre a Montilla de Catalunya (amb socis del tripartit inclosos) i al Zapatero de la Moncloa. Que hi hagi canvis, que entrin uns de nous o els d'abans però que surtin els que ara hi ha. Fer-ho pitjor és impossible.

2 Responses so far.

  1. zel says:

    Nen, la dius grossa, eh? Pensar en el PP no et fa basarda??????

  2. Zel, jajajaja que ja em coneixeu tots. A mi la politica, ara mateix, m'importa el minim. Tinc el plaer de ser periodista, lliure i sarcastic.
    I a sobre, tinc un problema al PC i no puc posar accents. jajajaja. Petons i abraçades!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -