EL FORAT DEL PANY

Si tingués la possibilitat de mirar pel forat del pany i veure que coi fa en aquests moments en Zapatero, m'hi passaria hores i hores. No per tafaneria, ho faria per incomprensió, perquè realment no entenc que pebrots esta fent de viatge a Estats Units i preocupant-se únicament pels problemes d'Europa quan té el seu país completament abandonat.
Els mariners que ha deixat al timó d'aquest vaixell que fa mesos que naufraga o navega sense rumb, encara en saben menys que ell i tots sabem que ZP no es cap llumenera. Les darreres enquestes diuen que si ara es fan eleccions tindríem a Mariano Rajoy de president del govern. A mi, sincerament, no m'espanta aquesta idea. Pitjor que Zapatero no es pot fer i ja se sap que les dretes cuiden poc les polítiques socials però controlen les econòmiques, les que ara toquen. A veure si passen ràpids els mesos i ens trèiem de sobre a Montilla de Catalunya (amb socis del tripartit inclosos) i al Zapatero de la Moncloa. Que hi hagi canvis, que entrin uns de nous o els d'abans però que surtin els que ara hi ha. Fer-ho pitjor és impossible.

Comentaris

zel ha dit…
Nen, la dius grossa, eh? Pensar en el PP no et fa basarda??????
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, jajajaja que ja em coneixeu tots. A mi la politica, ara mateix, m'importa el minim. Tinc el plaer de ser periodista, lliure i sarcastic.
I a sobre, tinc un problema al PC i no puc posar accents. jajajaja. Petons i abraçades!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA