18 de febrer 2010

Aquesta jornada ha estat intensa. He començat a escriure un nou llibre, el meu primer llibre sencer sense encàrrec i amb l'avantatge que el meu editor serà un amic a qui he triat per la seva bona tasca de difusió dels dos llibres que, de moment, m'ha editat.
És un llibre diferent i m'ha permès, de moment, com a inici obligat, fer una entrevista envejable que fa anys que devia a la seva protagonista.
Espero presentar-lo en mig any però de moment, feta aquesta primera entrevista, crec que caldrà escurçar el temps per aconseguir presentar aquesta aportació literària a la societat amb la primera entrevistada. Mal que mal (diuen els castellans) la trobada ja està feta i ha estat un plaer.
Tinc encara més clara una cosa que ja sabia, les arrugues imposen i amb elles aprens més que amb els fets quotidians. Aviat hi haurà llibre, emocions, sentiments, vida...
Dedico a la primera protagonista del llibre aquest tema musical i us demano que l'escolteu a fons. Centreu-vos en aquelles frases que us facin pensar en la bellesa de ser vell.


2 Responses so far.

  1. Sergi says:

    Això sí que motiva!!! Fer un llibre saber que et publicaran, no està gens malament.

    Molts ànims.

  2. Sergi, és cert. Fer el llibre que tens al cap i que te'l publiquin no té preu. Moltes gràcies.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -