... EM RAPO AL ZERO I BALLARÉ NUET A LA PLAÇA IMPERIAL TARRACO


Si Tarragona és declarada Capital de la Cultura Europea el 2016 us prometo que em rapo al zero i ballaré nuet a la Plaça Imperial Tarraco. Mireu si ho tinc clar i així ho vaig comentar ara fa una setmana a la televisió de Tarragona en el transcurs del debat sobre cultura al qual em van convidar conjuntament amb el productor musical Xavi Plana i la Regidora de l'Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo.
La ciutat de Tarragona no pot aspirar a ser declarada capital de la cultura europea perquè té un greu dèficit d'infraestructures i una fluixa programació cultural, mancada de cicles musicals, teatrals i de dansa fixos i consolidats. Amb un sol teatre obert tot l'any i massa petit, el Metropol (500 espectadors), i un Teatre Tarragona que fa deu anys que diuen que enllestiran, Tarragona no pot passa la prova ni la cribra que es faci entre les candidates del 2016.
Igual que no es pot somiar, tampoc es pot enganyar dient que amb el títol de ciutat cultural, Tarragona triplicarà el nombre de turistes i arribarà a la xifra d'un milió. Amb les deficiències infraestructurals esmentades i el coneixement que la gestió patrimonial de la ciutat és un desastre quasi tan gran com la gestió turística, en mans d'un regidor que es passa més hores a BCN que a TGN, queda clar que no anirem a enlloc.
La Necròpolis tancada, el Teatre Romà en runes i ple de brossa com mostra la foto, la resta de monuments mal senyalitzats i poca activitat al seu voltant. AQUESTA ÉS LA REALITAT. Cal que els polítics siguin realistes i deixin de vendre fum. Fa una setmana me'l volía vendre a la televisió la Sra. Crespo però al final, tot i les pressions, no en vaig comprar. Per la vida ens hi hem de passejar amb la cara ben alta.

Comentaris

Mon ha dit…
Jo no em rapare ni ballare nuet però tens tota la raó del mon. penso que aspirar per aspirar, els pobres habitants ja aspiran prou fums i pudors ....
Sergi ha dit…
Sí però aquestes iniciatives només serveixen per a que els polítics s'obrin la boca de promeses, dessitjos. Continuament intenten demostrar que treballen però ni es preocupen de que ho sembli realment. Tot plegat és patètic.
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, mai millor dit, jejeje
Oscar Ramírez ha dit…
Sergi, com tu bé dius, aquestes iniciatives permeten als polítics vendre el seu fum però cada cop en venen menys. La gent madura i acaba desconfiant del sistema, ja no creuen en res o creuen en ben poc. Acabo com tu, tot plegat és patètic. Gràcies per la teva aportació.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS