DE JOVES BORRATXOS I DE BORRATXOS PEL PODER

La Generalitat s’ha cobert de gloria un cop més. A Salou les estan passant magres per culpa de la caça de bruixes iniciada per alguns mitjans de comunicació, com Telecinco, que senten animadversió, amb puntes d’odi, per Catalunya. Tot ve derivat de la presència dels joves anglesos, atrets per la famosa oferta de l’agencia anglesa que venia Salou com la capital mundial de la borratxera. Vaig ser el primer en criticar-ho i també he estat el primer en rectificar part del meu discurs.
Entenc que hi ha crisi i que els 5 milions d’euros d’impacte econòmic que suposa l’estada dels joves britànics al municipi no es poden deixar perdre. Entenc que ha de ser la policia local la qui ha de controlar, fent complir les ordenances vigents, a aquest jovent quan vagin del tot col•locats. Comprenc aquestes argumentacions perquè també he entès (abans ho desconeixíem tots) que Telecinco, Antena3, El Mundo o l’ABC entrarien “a matar” contra Salou, Tarragona, Catalunya i els catalans.
El que no em cap al cap és la reacció del Director general de Turisme dient que no volia a aquests joves a Salou. Si aquest senyor no els vol, que aporti solucions i ens canviï els 5.000 angelets de la Gran Bretanya per 5.000 turistes de “més qualitat”. I posats a posar la pota i cobrir-se de gloria ha arribat el Conseller de Turisme. Josep Huguet ha decidit acabar de crispar els nervis dels hotelers quan el que calia era calmar-los. El Conseller ha advertit que si es tornen a veure actes incívics, Salou podria perdre la marca “Turisme familiar” que tants anys li va costar aconseguir.
Nova canonada per aconseguir dinamitar a un govern que fa pocs mesos va aconseguir el poder a través d’una moció de censura que deixava a l’oposició als socialistes, els mateixos que ara demanen el cap de l’actual alcalde. Fets curiosos, tàctiques estranyes, persecucions dirigides des de fora vila, estratègies dissenyades i executades amb precisió.

Comentaris

Ricardo Santiago ha dit…
doncs jo ho trobo bé lo del conseller.
actes incívics a Salou ni un!!..

què és això d'anar ben mamat i buscant festa???
però Òscar, què et passa??? còm pots estar-hi en contra???
què et penses que Salou és Barcelona????

a Barcelona te la poden (i prego disculpes per la vulgaritat) mamar al mig del carrer, envoltat de """senyoretes""", pots venir amb cinc mil "amics" a veure un partit del Chelsea i acabar pixant, no els cinc mil, només uns centenars, al monument a Macià...

però a Salou? a Salou no, no fotem.... que al final semblarà que tots som iguals, i no...

a la capital (barcelona) tot val, a comarques i amb TL5 fotent-li al bombo i al platillo, no...ho sento però no...

bromes a banda, crec que no està bé còm s'ha explicat el tema, però també t'he de dir que seguint la norma no escrita del periodista (un gos que mossega no és notícia, un home que ataca a un gos sí) no m'extranya que per uns moments Salou hagi semblat Sodoma i Gomorra....lo més trist és que els d'ERC, en la línia de "si l'encerto l'endevino" s'hagin deixat endur...

no sé... a vegades em fan més por els que m'estimem que els altres ;)

una abraçada senyor!
Ricardo Santiago ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Oscar Ramírez ha dit…
Amic Ricardo, a mi BCn m'importa ben poc i les "mamades" que s'hi facin encara menys. Ja m'entens.
Dic, i mantinc, que fa 8 anys que els joves anglesos venen a "mamar" a Salou, que la culpa és dels promotors que enguany van incorporar de lema a la seva web (ja no el tenen per sort) "Salou, capital mundial de la borrachera". Si els hotelers els accepten la responsabilitat també és de l'Ajuntament qui, mitjancant la Policia Local, ha de fer complir les normes de civisme existent.
L'amenaça del Conseller Huguet em sembla un insult com a representant d'un país com el nostre que, gràcies al seu partit i als dos més d'esquerra, ens estan portant al caos i la deriva. Donem messos, temps als temps. Tot tornarà a la normalitat, a tenir bons gestors (pitjors que els actuals impossible) i un millor futur. Amb en Montilla no hi ha res, vergonya que ens presideixi per ser un personatge ridícul i rebutjat fins i tot pels seus.
Salut i Salutacions amic!
Unknown ha dit…
En això del Salou Fest hi ha molta hipocresia per totes bandes...

I el logo del festival de marres no té pèrdua: Tipical spanish total... No s'han equivocat de país?

A més d'un polític professional, això si, li convindria passejar-se en calça curta per Salou, amorrat a un barrilet de whisky... DyC, evidentment :-))
Oscar Ramírez ha dit…
Amic Tondo

és ben cert que hi ha molta hipocresia en aquesta història i sobretot política. Sobre el logo, sense comentaris, jajajaja.
I la proposta dels polítics en calça curta la farem arribar a les altes esferes. Potser en veiem a algun.
Salutacions.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS