28 d’abril 2010

Passejar el gos pel mig de la platja deixant que hi faci les seves necessitats, menjar pipes i llençar les closques a terra, fumar i confondre el carrer amb el cendrer, fer pintades a les parets o pixar-se a qualsevol racó de la ciutat. Són aquelles coses que mai faríem a casa nostra però que moltes persones si fan a la ciutat quan surten i es tornen del tot incivilitzats. Qualsevol d'aquestes accions incíviques ha de ser castigada i amb contundència.

Per això felicito a l'amic Carles Castillo, regidor de l'Ajuntament de Tarragona. El Carles ha decidit tirar endavant una normativa creada per l'anterior govern que fins ara mai s'havia aplicat. Ell si que ha cregut amb el document que marca quines són les sancions a aplicar i en quins conceptes. En poques pàgines se'ns diu com cal viure i conviure, com ser bons ciutadans.

Ara que s'aplica la normativa, alguns polítics tarragonins consideren que l'import de les sanciones és desmesurat i crec que aquí s'equivoquen. Si no es posen multes elevades, les que realment fan mal a la butxaca, tot quedarà igual i els infractors o incívics seguiran infringint i donant mal exemple.

Reitero, amic Carles Castillo, felicitats!

6 Responses so far.

 1. a veure si a Reus fan el mateix, perquè a vegades faig slalom pel carrer amb cagades de gos sense recollir, escupinades i mes.
  totalment d'acord

 2. Aquestes normes s'haurien d'aplicar a totes les ciutats. A moltes d'elles ja existeixen però no s'apliquen, es creen únicament de cara a la galeria. Salutacions persona non grata (molt ben gratament rebuda aquí).

 3. Jo no visc ni a Reus ni a Tarragona, però firmo perquè aquesta normativa sigui global. Trobar caques pel carrer és molt i molt penós. I normalment els senyores i les senyores que passegen cans duen la cara ben alta. Cara alta, multa alta.

 4. Apa Noi says:

  SI, pero per a tots per igual, no val`per uns aplicar la normativa i per uns altres fer el gerxo
  QUI LA FA, QUE LA PAGUI

 5. Lluís, estic molt d'acord.
  Cara dura, multa dura.

 6. Apa Noi, efectivament, per tots igual i sense distincions.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -