12 d’abril 2010


Sense novetats. Han passat els dies i seguim tenint un país de pandereta, un president català que sembla un zombie, els carrers mullats i els calaixos dels comerços eixuts, més aturats a les llistes i un govern frenat i sense prendre decisions. En Santiago Carrillo segueix desbarrant a la SER, Intereconomia fot canya al Barça i Telecinco a Catalunya. A Garzón el volen engarjolar per demanar allò que volem tres quartes parts del país i li han obert procés els seus companys a petició de les ultra dretes més radicals. 
Els pares de la Marta del Castillo sobreviuen al dolor per l'absència de la seva filla però per sort el jutge ha imputat l'ex-novi qui no anirà cap a casa tan tranquil com era a punt de fer. Salou segueix sent la capital mundial del jovent consumista d'alcohol mentre al consistori van cavant forats els uns als altres i l'avi Ferran anuncia que tornarà a presentar-se. Polònia està de dol perquè un avió ha fet volar la vida de les autoritats del país i TV3 li dedicarà un programa aquest dijous. El Barça ha tornat a vèncer al Madrid i els merengues ja tremolen en pensar que enguany els cules s'enduran la Champions al Bernabeu. No podem viure sense la pilota, la caixa tonta i la critica als altres. 
Som, ens hem convertit, en "marujes de luxe" que treuen la llengua a passejar i opinen de tot i de tot en saben ben poc. Tot plegat sembla una pel·lícula de por barata feta per un grup d'estudiants i sense cap pressupost. Vuits i nous, i cartes que no lliguen.

2 Responses so far.

  1. zel says:

    Ja se sap, aquestes realitats que se'ns fan tan dures, per la pròpia impotència, han de trobar camins de sortida! Una abraçada.

  2. Zel, ben cert. Realitats dures, impotencies que no ens toquen. Una abraçada.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -