29 d’octubre 2010

Hi ha personatges que es donen a conèixer per la seva qualitat professional i no saben aprofitar aquesta ocasió per mantenir la seva professionalitat convertint-se en autèntics frikis prepotents i abominables. Es pensen que tenen la veritat absoluta i que tot allò que diguin serà paraula de Déu perquè els han posat al seu abast tots els mitjans i entarimats públics.

I amb la fama pujada al cap, el cervell se’ls hi podreix. I en aquest punt inicien el descens al món dels mortals tot explicant els seus pecats i gestes que consideren normals i legals perquè surten de la seva boca, la d’un geni que tothom aplaudeix però que desconeix que és en un procés de caiguda lliure.

Per això Pérez Reverte, avorrit i rebuscat quan escriu, es pot permetre el luxe d’insultar a l’ex-Ministre Moratinos tot dient que és un “perfecto mierda” i afegint “Vi llorar a Moratinos. Ni para irse tuvo huevos”.

I per aquest mateix motiu el Sánchez Dragó, autoproclamat Déu de les Lletres i soporífer autor, pot dir al seu últim llibre que ha mantingut relacions sexuals amb dues noies de 13 anys al Japó.

El Bocamoll Pérez Reverte i el Tocanens Sánchez Dragó són dos exemples del nivell que tenim al país. Treuen porqueria per la boca i confessen actes delictius i no els passa res. Alguns mitjans els aplaudeixen i altres els condemnen mentre la societat en general mira a altres llocs gràcies a l’aprenentatge que els han generat les televisions amb els seus programes brossa on l’art d’insultar i la desqualificació formen part de la normalitat.

A altres racons del món més civilitzats i amb la societat més “cultivada”, aquests dos personatges passarien per un jutjat i posteriorment per la garjola a purgar els seus pecats. Aquí, a casa nostra, els pecadors acaben sent herois. Els exemplars del darrer llibre del Tocanens s'han començat a retirar de moltes llibreries espanyoles. Ara només falta deixar de comprar les obres del Bocamoll.

Traductor

Els més llegits

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -