EL TOCANENS I EL BOCAMOLL

Hi ha personatges que es donen a conèixer per la seva qualitat professional i no saben aprofitar aquesta ocasió per mantenir la seva professionalitat convertint-se en autèntics frikis prepotents i abominables. Es pensen que tenen la veritat absoluta i que tot allò que diguin serà paraula de Déu perquè els han posat al seu abast tots els mitjans i entarimats públics.

I amb la fama pujada al cap, el cervell se’ls hi podreix. I en aquest punt inicien el descens al món dels mortals tot explicant els seus pecats i gestes que consideren normals i legals perquè surten de la seva boca, la d’un geni que tothom aplaudeix però que desconeix que és en un procés de caiguda lliure.

Per això Pérez Reverte, avorrit i rebuscat quan escriu, es pot permetre el luxe d’insultar a l’ex-Ministre Moratinos tot dient que és un “perfecto mierda” i afegint “Vi llorar a Moratinos. Ni para irse tuvo huevos”.

I per aquest mateix motiu el Sánchez Dragó, autoproclamat Déu de les Lletres i soporífer autor, pot dir al seu últim llibre que ha mantingut relacions sexuals amb dues noies de 13 anys al Japó.

El Bocamoll Pérez Reverte i el Tocanens Sánchez Dragó són dos exemples del nivell que tenim al país. Treuen porqueria per la boca i confessen actes delictius i no els passa res. Alguns mitjans els aplaudeixen i altres els condemnen mentre la societat en general mira a altres llocs gràcies a l’aprenentatge que els han generat les televisions amb els seus programes brossa on l’art d’insultar i la desqualificació formen part de la normalitat.

A altres racons del món més civilitzats i amb la societat més “cultivada”, aquests dos personatges passarien per un jutjat i posteriorment per la garjola a purgar els seus pecats. Aquí, a casa nostra, els pecadors acaben sent herois. Els exemplars del darrer llibre del Tocanens s'han començat a retirar de moltes llibreries espanyoles. Ara només falta deixar de comprar les obres del Bocamoll.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS