A L'ALBADA ES PARTICIPA

Costa molt veure a la societat activa. Deixant a banda les grans manifestacions, actes de protesta o vagues generals, una gran part dels ciutadans i ciutadanes tendeixen a passar pel món que els envolta de manera desapercebuda, de puntetes.

Per això avui vull dedicar aquest post a les persones que aquest divendres van omplir el local de l’Associació de Veïns de l’Albada, a Tarragona. S’hi havia convocat un sopar i xerrada distesa amb la Victòria Forns, la cap de llista de CiU a l’Ajuntament de Tarragona i número 8 a les llistes que la federació nacionalista presenta a les properes eleccions autonòmiques. La van acompanyar els regidors del grup municipal de CiU Joan Aregio, Jordi Sendra, Maribel Rubio, Raül Font i Fede Adan. Entre els assistents hi havia el president de l’entitat veïnal, Dani Juárez, i un servidor.

No sóc massa seguidor dels actes socials però com ara he tornat a la ciutat de Tarragona i disposo de temps lliure em vaig decidir a acceptar la invitació que m’havien fet. I va estar molt bé perquè, deixant a banda el discurs que la Victòria va adreçar als assistents i que ara no analitzaré, es va crear un clima de complicitat dels que es veuen poc sovint.

Acabada la intervenció de la candidata convergent es va iniciar el torn de preguntes i va ser un autèntic reguitzell de demandes i queixes, de mancances que té actualment la ciutat de Tarragona. La majoria eren relacionades amb l’àmbit educatiu, sanitari d’infraestructures. Sovint passa que els veïns assisteixen a aquests sopar i veuen als polítics com a essers superiors, una visió que els impedeix formular preguntes per por al ridícul o altres motius.

No va ser així a l’Albada. Com la gent es sentia a gust, ningú es va tallar i tothom qui va voler va preguntar a la Victòria Forns qui va respondre sense cap problema a totes les demandes realitzades. Vaig sortir del sopar amb la sensació d’haver aprofitat el temps, d’haver estat en una reunió amb amics. Em va agradar.

Des d’aquí dono la meva enhorabona als organitzadors del sopar, als polítics que hi van assistir i, sobretot, als veïns que ven fer gran aquesta vetllada. A L’Albada es participa i, aprofitant que dic i reitero aquestes paraules, us convido a participar a la Setmana Cultural d’aquest barri que s’inicia aquest diumenge amb tradicional castanyada i que es prolongarà fins el divendres 5 de novembre. Hi haurà xerrades, cates de vins, partits de futbol i caminades des del barri i fins al Pont del Diable.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA