FORMES DE CANTAR: DOMANI I BERLUSCONI



No vaig opinar sobre la decisió de Silvio Berlusconi de celebrar la cimera del G8 a L'Aquila i la regió de l'Abruzzo, una zona castigada pel terratrèmol. Ja sabeu, aquell moviment sísmic que va acabar amb 294 morts, 1.500 ferits i 50.000 persones sense casa. El tarat del primer ministra italià va dir als afectats que s'ho prenguessin com si estiguessin de càmping i ara, mesos després, els hi planta la cimera allí. Són coses dels polítics que tenen la sensibilitat al mateix lloc que porten el verí les abelles. Berlusconi va donar la nota ben donada i dic això per parlar-vos d'altres notes molt més ben donades.
A nivell solidari avui us vull donar a conèixer una iniciativa del món musical italià. Desenes de cantants s'han unit per cantar una cançó dedicada a les víctimes del terratrèmol amb el compromís de destinar els diners que s'aconsegueixin a un fons comú per ajudar als qui es van quedar sense res.
El tema es diu DOMANI (Demà), és molt tendre i descobrireu veus de cantants que no coneixeu. Espero que us agradi. Si voleu saber qui canta cada frase, feu clic aquí, i anireu a la pàgina on hi ha el text amb la frase i el cantant que la canta.



Cantants i grups participants: Afterhours, Niccolò Agliardi, Albano, Alioscia, Malika Ayane, Claudio Baglioni, Franco Battiato, Baustelle, Samuele Bersani, Bluvertigo, Caparezza, Luca Carboni, Caterina Caselli, Carmen Consoli, Cesare Cremonini, Dolcenera, Elio e le Storie Tese, Elisa, Niccolò Fabi, Fabri Fibra, Giusy Ferreri, Tiziano Ferro, Eugenio Finardi, Frankie Hi Energy, Giorgia, Gianluca Grignani, J.Ax, Jovanotti, Ligabue, Mango, Gianni Maroccolo, Marracash, Gianni Morandi, Morgan, Gianna Nannini, Negramaro, Negrita, Nek, Roy Paci, Pacifico, Mauro Pagani, Giuliano Palma, Laura Pausini, Piero Pelù, Max Pezzali, Massimo Ranieri, Francesco Renga, Ron, Enrico Ruggeri, Antonella Ruggiero, Sud Sound System, Tricarico, Roberto Vecchioni, Antonello Venditti, Mario Venuti e Zucchero.

Comentaris

Niccolò ha dit…
Viva il domani e auguri a tutti. Fora la Forza Italia e il capo Berlusconi.
Oscar Ramírez ha dit…
Niccolò, grazie a te. Viva il domani e viva l'Italia!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA