IL.LUMINATS (4): BOCATAMAN

Us aconsello que llegiu la darrera entrevista que li han fet a l'Eduard Boada, expert en entrepans, mestre cocteler i personatge autentic de la Tarragona més emblemàtica, la dels racons i paisatges irrepetibles. El document el podeu llegir avui a les pàgines centrals del Diari de Tarragona i, tractant-se de l'amic Boada, no té pèrdua per què és ple de petites perles, frases autèntiques que només poden sortir del mestre Boada.
Per a ell, fer entrepans és un art i, com a bon artista que és, sempre presenta al públic bones obres. L'Eduard és una persona senzilla que és feliç obrint mig dia per a fer els seus entrepans o, si li caus bé i té massa feina, dir-te que entris tu a la barra i te'l facis. En tot cas, llegiu aquesta entrevista de la qual en destaco una frase genial:

Ahora con medio dia de trabajo estoy feliz porque tengo mi público. He llenado el aforo, he acabado el pan, butacas llenas, éste es mi teatro.

Comentaris

Anònim ha dit…
L´he llegit esmorçant, i si be el bocata de botifarra a la planxa que menjava estava prou bo, em feia mes "tilin" el de la foto tot i ser en blanc i negre, ja, ja,ja...
Una filosofia vital molt interesant la d´aquest Senyor.
Oscar Ramírez ha dit…
A que deuen tenr gust els bocates en blanc i negre? jajaja. Molt bona aportació i, si, crec que la de l'Eduard Boada és una molt bona filosofia de vida. Ara, que hagis llegit aquesta entrevista mentre esmorzaves, és el "colmo", jajaja.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS