LA LLEI DEL MENOR



Cal un enduriment de la Llei del Menor. Els dos casos recents de violació que han tingut lloc a Huelva i a Còrdova posen de manifest que el canvi és obligat. No pot ser que menors d'edat, acompanyats de majors, facin les seves i violin a nenes que estaran traumatitzades tota la seva vida. Les dues noies ho reviuran per sempre més, els costarà molt recuperar-se mentre ells, els agressors, compliran la pena mínima en centres especials i potser, amb sort, alguns mesos de presó.

Cal únicament demanar una cosa. Que els partits que ara proposen l'enduriment de la Llei del Menor facin els possibles per aconseguir-ho i que els qui hi estan en contra s'ho facin mirar. El que més greu em sap és que, els qui ara demanen lleis més dures no les modifiquessin quan governaven i que, els que els criticaven llavors per no endurir-les, siguin els que ara manen. El mal ja està fet. Prou a la violència, si us plau.

Comentaris

Anònim ha dit…
No tinc clar si s'ha de modificar o no la llei del menor.. perquè podria ser que ens trobessim en nens de 7 anys a la presó...

El que tinc clar és el següent.. què està passant en la societat?? Per què passen aquestes coses??

Possiblement molts pares carreguen les culpes a les escoles. Però senyors, a l'escola hi estan una estona i l'objectiu és transmetre coneixements, valors i també normes de conducta. Però els nens aprenen del que veuen a casa i aprenen per imitació!!! Potser el que fa falta en aquesta societat és pensar a l'hora que una parella vol tenir un fill. Pensar en si el podrà educar de forma adequada, donar-li uns valors morals adequats i sobretot si li podrà dedicar TEMPS!! Temps per jugar, parlar, fer els deures...

Els pares sovint deixent el seus fills en parquímetres (ludoteques,esplais, acadèmies...) Està bé que es relacionin i facin alguna activitat. El que no està bé és que aparquin el seu fill (molts pares deixen els fills a l'escola a les 7 del matí i fins a les 8 de la tarda no el passen a recollir!!)

Cal reflexionar sobre el tema!!

Moontse
Oscar Ramírez ha dit…
Montse, jo crec que cal una solució mixta. Queda clar que els pares aparquen als nens, que no hi ha contacte i que ja no els eduquen com varem fer amb nosaltres. Però també és cert que qui la fa, l'ha de pagar. En aquest cas no crec que l'edat importi tant. Un adolescent o un nen de 13, 14, 15 anys, sap perfectament què fa i què és legal o no. Considero que si, que cal endurir el codi i que han de pagar més pel mal que estan fent. Prefereixo tenir les presons plenes de joves que ja han passat part de la seva condemna a un centre especial i l'acabaran en un centre penitenciari que tenir unes lleis que, pel fet de ser menors, els eximeix de gran part de la culpa.

Una abraçada i gràcies pel comentari.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA