D'ESQUENA A LA SOCIETAT

Els resultats de la darrera enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió no són cap sorpresa. Els catalans creuen que als partits polítics hi ha corrupció. Ho diu un 84 per cent dels enquestats. La majoria també pensa que la corrupció arriba més amunt, al govern de Catalunya i al d'Espanya. Els darrers casos Millet i Pretòria no ajuden gens a canviar aquesta sensació de desconfiança en els polítics, deixant a banda el seu color polític.
Està clar que la gent opina que els nostres representants electes viuen d'esquena a ells, a la societat. El problema no té solució immediata, no hi ha un remei per salvar aquest desencís generalitzat. Ara està de moda estirar de la manta i la llista d'ajuntaments on hi ha hagut corrupció augmentarà les propers setmanes. De fet la majoria de catalans pensen que no quedarà cap consistori net perquè creuen que no hi ha un pam de net i s'atreveixen a dir que fins i tot el seu ajuntament caurà en mans d'aquesta mà que estira la manta.
Les coses són així. Potser si els polítics s'apropessin més als ciutadans, enlloc d'oblidar-los un cop han passat les eleccions, les sensacions serien diferents. Però en fi, deixem de somiar.

Comentaris

Jordi Cirach ha dit…
Jo ja fa moolt de temps que he deixat de creure els polítics, sóc de Santa Coloma i aquí tot fa fortor a corrupció amb el cas pretòria.

Em sap tan de greu veure així la meva Catalunya....

Espero que t'interessin les meves noves recomanacions del meu blog. A més ara amb un nou disseny, enquestes, i noves seccions. Si vols a més podem fer un intercanvi d'enllaços, espero que t'interessi! Records i cuida't l'Ànima. [www.imperdibleanima.blogspot.com]

L'imperdible de ℓ'Àηimα
Oscar Ramírez ha dit…
Jordi, és un plaer rebre't en aquest blog. El teu blog m'ha agradat molt i ja l'he linkat. Sobre el teu comentari recomenacions, tot perfecte, de veritat.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS