A MALA LLUVIA, BUEN PARAGUAS






Hi ha pluges per a tots els gustos però hi ha qui no té paraigües per guarir-se’n. També hi ha casos en que un paraigües no evita que l’aigua et xopi. I altres casos en els que, senzillament, vols mullar-te. 

Ahir a la nit, després d’una conversa per telèfon molt agradable, vaig constatar un cop més la importància que tenen les paraules. Perquè hi ha qui les utilitza i també hi ha qui les utilitza malament. Altres, ben pocs, les saben regalar amb el seu toc i significat precís. 

Les paraules no són bones o dolentes. Són el que són en funció a com es diuen i com les perceps. Depenent com vinguin, les pots guardar al cor o posar-te-les a l’esquena. Les bones paraules no sempre les entén tothom i les males paraules et poden arribar a divertir. Sempre va en funció del teu estat emocional i el nivell intel·lectual. 

Són, senzillament, paraules. Parlant de pluges i de la suma de les paraules, em ve al cap una frase molt bona que uneix l’aigua i la intel·ligència: ON NO N’HI HA, NO EN RAJA. 

Comentaris

Pere Sans ha dit…
Aquesta frase es diu molt a les terres tarragonines però també a les barcelonines.

Oscar Ramírez ha dit…
Ho sé amic meu. I té molta significació per a mi per dues converses mantingudes ahir. Una amb una persona molt terca al migdia, una d'aquelles persones que no baixen del burro quan defensen la seva opinió. I l'altre, a la nit, amb una persona curosa amb els mots.

I d'aquí les conclusions, sempre existencials, d'un servidor.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA