01 d’agost 2007

M'he hagut d'escoltar una vegada més la cançó Dont worry, be happy de Bobby McFerrin per rellegir la noticia que us comentaré. Resulta que fa pocs dies passa un etarra per Tarragona amb material per atemptar i ara surten els sindicats policials i diuen que falten efectius a l'Aeroport de Reus, una de les infraestructures preferides per ETA. De fet els sindicats diuen que a l'aeroport hi ha només sis agents de la Policia Nacional que fan tasques de seguretat i moltes coses més com ara el control de passaports. Espereu perquè la broma no acaba aquí. Hi ha sis agents però en tres torns de vuit hores. Dit d'una manera, hi ha dos agents en tot l'aeroport per controlar tot allò que passi i el que pugui passar. Estem al punt de mira dels terroristes però aquí no succeeix res. Si un dia ETA torna a fer una de les seves, ja correrem i els polítics formaran gabinet de crisi a l'ajuntament més proper i faran rodes de premsa per a demanar que es depurin responsabilitats i enterrarem les víctimes i, amb una mica de sort perquè per a l'Estat som una província de tercera, els funerals s'emetran per la TVE. Però mentre no passi res d'això, dos sols agents de la Policia Nacional per fer-ho tot menys passar la mopa. Mentre passa això, no hi ha problema. Com diu la cançó de McFerrin: Sempre hi ha problemes a la vida però quan ens preocupem, els dupliquem. No et preocupis, sigues feliç. I jo dic: Que Deu ens agafi confessats.

8 Responses so far.

 1. Vols dir que això de que un militant d'ETA va passar per Tarragona no és una jugada mediàtica dels sindicats policials per demanar augments de sou, de plantilla etc...

  No se... en tot cas la responsabilitat és de la mateixa ETA però també dels polítics que han estat incapaços d'aprofitar l'alto el foc i entrar a negociar un futur de pau.

  He dit: Ara espero que l'Audiència Nacional no hem segresti el blog jejjejeje

 2. Mon says:

  Vaig veure la noticia al Telenoticies... fa riure eh! molt controls a tot el mon als aeroports i aqui...som de provincies
  Per cert tu que ets del gremi (no policial, sino periodistic) trobes llogic que tv3(la de tots) desconecti els telenoticies de tarragona al arribar l'estiu?

 3. Tondo: Jo crec que el tema del militant és cert però també et dic que a la Policia Nacional li falten molts recursos perquè estan sota minims a nivell de material i sobretot de vehicles. Sobre el tema dels polítics i l'alto al fo, tens tota la raó del món.
  Món: Vols dir que TV3 Tarragona ens ofereix alguna cosa interessant al llarg de l'any? Ho dic perquè hi ha molta gent que no deu saber el que dius de les desconexions perquè mai se la mira. En tot cas, tens raó, no és lògic. Per cert: Demà dijous estaré una mica lluny de Tarragona però vull que sapigueu que he pres el portàtil per mantenir, ho intentaré per plaer, actiu el bloc. Ja us explicaré coses i quan torni penjaré un post amb les fotos que tinc amb Franco Battiato de l'any 2005 a Madrid. Ens parlem.

 4. M'agradarà llegir el teu post sobre en Franco així com veure les fotos. Penso que en Mon també podría parlar-ne del Battiato.

  I tranqui, gaudeix del viatge...

  Au fidersen! (O com s'escrigui).

 5. Mon says:

  ostres espero les fotos gracies

 6. Si de cas que posin més mossos, que a mi em cauen més bé.

 7. El primer dia a Palermo i Mondello ha estat del tot esgotador perquèe hem vist mitja ciutat en poc estona. Demèa espero poder tenir una estona per explicar les primeres sensacions. Al concert de Battiato no hi puc anar perquè, com era d'esperar, no hi ha entrades. Que hi farem. Aquest divendres faràe un resum d'aquesta jornada tan intensa. Ens parlem!

 8. Ciao,

  Ci vediamo, ci sentiamo!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -