5.000 GRÀCIES I 3 ENHORABONES

A les sis de la tarda i tretze minuts, hora simbòlica que ara us explicaré, he donat per tancada la enquesta iniciada fa uns dies per saber quins tres blogs dels deu que havia proposat havien de rebre el reconeixement ESPAIS. RACONS INTERESSANTS. He fet aquest tancament simbòlic a aquesta hora perquè avui fa tres mesos, a les sis de la tarda i tretze minuts, vaig penjar el primer post de la segona etapa d'aquest blog que vaig voler anomenar TOT ÉS POSSIBLE. Va ser un post que parlava de caderneres i falciots i més tard, dia a dia durant tres mesos, han anat volant per aquest espai virtual moltes altres informacions. Algunes de curioses, altres divertides i alguna que mai hagués volgut penjar per la tristesa que em comportava redactar-la. Al seu dia vaig explicar que havia fet un primer intent de blog ara fa un any però que va ser un fracàs pel poc temps que tenia per a dedicar-me a aquest plaer de crear i ser llegit i llegir allò que altres han creat. El segon intent, l'actual, m'ha deixat molt gratament sorprès. He estat capaç de publicar quasi cada dia una noticia, fins i tot quan he marxat de vacances, però en cap moment forçat per complir un deure. Era, és encara, la estona d'obrir-me al món tot parlant de pensaments particulars. La experiència s'ha traduït també en dades. Aquest és el post número 100 que penjo en un blog, el meu, que ha rebut en només 3 mesos un total de 5.073 entrades reals (més de set mil d'ençà de la creació del blog) i més de 500 comentaris a les noticies penjades. La gent que ha entrat al blog ha arribat de 55 països diferents de tot el món. Òbviament la gran majoria són de Catalunya i el segon lloc és per a internautes de l'Estat però sobta veure que et miren i llegeixen des d'Itàlia, Estats Units, tota l’Amèrica del Sud, tres quartes parts d'Europa i alguns asiàtics. I cal que parli de la molta gent que he conegut i amb la qual i mantinc contacte quasi a diari. Son tots els autors dels altres blogs que he anat linkant al meu. El primer va ser, per ofici, El Saló dels Penjats i la última incorporació, per amistat, és el blog de la Roser. Espero seguir col·laborant amb tots vosaltres com vosaltres ho heu fet aquests dies votant a la enquesta per escollir els tres blogs que a partir d'avui poden penjar, si ho volen, aquest banner que els enviaré i que diu que son ESPAIS, RACONS INTERESSANTS. Ha estat la enquesta amb més participació, 149 vots, amb un resultat ajustat i empat final entre els dos primers que han aconseguit més suports i entre el tercer classificat que rep el reconeixement i el quart que s'ha quedat a les portes d'aconseguir-lo. Per a mi sou tots iguals i per això vaig passar la patata calenta als internautes. Al final, els tres blogs amb el reconeixement son: EL SALÓ DELS PENJATS, TÈ LA MÀ MARIA I TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN. Als tres la meva enhorabona. I ja està, que el post número 100, aquest, ha estat el més llarg que he fet fins ara i que demà més i, si pot ser, millor.

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
Moltes gràcies per aquesta iniciativa. És un honor per a mi compartir el reconeixement amb aquests blocs, i el lluire amb orgull.
Jobove - Reus ha dit…
enhorabona a tots el blocs que per naltros són tots molt bons.

salut i república !!!
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies a vosaltres. Ha estat interessant veure com es movia el rànquing amb el plaer d'estar tranquil perquè saps que a tu no et toca. jejeje.
Mon ha dit…
felicitats companys i companye...Oscar per molts posts!(i anys)
Anònim ha dit…
en d'avant Oscar, enhorabona i per molts anys, es un plaer llegir-te,
Maria Rosa ha dit…
Felicitats pels 100 posts. I que en pengis molts més!
Unknown ha dit…
Has fet bona tria i els tres destacats són tots ells genials! Diferents, però genials!

Salute!
Oscar Ramírez ha dit…
Salute i grazie a tutte!
Salutacions i gràcies a tots barra totes.
RS ha dit…
Endavant, Oscar, i gràcies per enllaçar-me al teu bloc! T'aniré llegint...
Oscar Ramírez ha dit…
Jo també et vaig llegint Rafael. M'agraden molt les teves reflexions.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS